Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Kregen we vorige week nog de eerste blik op de tweeling van Beyoncé en Jay-Z, nu onthult People de geboortecertificaten van de nieuwste Carters - een beetje gek wel, want we kunnen ons zo voorstellen dat Bey en Jay deze graag privé hadden willen houden, maar helaas, alles is te koop in LA.

instagramView full post on Instagram

Door deze - al dan niet dubieuze - vondst weten we nu dat de twee op 13 juni zijn geboren en dat Rumi net iets eerder ter wereld kwam dan Sir. Dr. Paul Crane leidde de bevalling in het Ronald Reagan UCLA Medical Center in Los Angeles - dezelfde man die je in Keeping Up With The Kardashians de kinderen van Kim en Kourtney Kardashian ter wereld kon zien brengen.

Zo, weten we dat ook weer.


Ben Affleck kreeg intussen van zijn 11-jarige dochter Violet een goede veeg uit de pan. Toen de acteur trots aan zijn kinderen vertelde dat hij de Humanitarian Award mocht ophalen tijdens het Starkey Hearing Foundation Gala in St. Paul, Minnesota, waren ze niet echt onder de indruk. De acteur vertelde in zijn speech over de reactie van dochter Violet:

'When I told my oldest daughter that I was getting this award, she said, "Yeah, Dad. Mom already has that one"'.

Kijk, zo word je meteen met beide benen op de grond gehouden. Ben Affleck won de award voor het werk dat-ie doet in Congo:


Laatste in het celebritykinderen-nieuwsrondje: Cristiano Ronaldo bevestigt dat hij inderdaad zijn vierde spruit verwacht. Al maanden wordt gespeculeerd dat zijn 23-jarige vriendin Georgina Rodriguez zwanger is, maar de twee hielden de lippen stijf op elkaar. Tot nu. Aan El Mundo laat de voetballer weten 'erg uit te kijken naar de geboorte van zijn vierde kind'.

Cristiano werd zeven jaar geleden vader van een zoon en verwelkomde onlangs een tweeling via een draagmoeder. De foto die hij vorige week deelde van zijn groeiende gezin en familie ging pardoes viral en de teller staan inmiddels al bijna op 5 miljoen likes:

Hij heeft echter nog een lange weg te gaan om dat eerste kiekje van Beyoncés tweeling te overtreffen, die teller staat bijna op 10 miljoen.


Fans van de hitserie Outlander kunnen in september weer hun hart ophalen, want dan gaat eindelijk het nieuwe seizoen van start. Zojuist is de eerste, lange trailer van seizoen 3 online geslingerd, en we geloven de makers nu meteen op hun woord: dit wordt het beste seizoen tot nu toe.

Kijk maar:


Waar we ons ook op kunnen gaan verheugen: de sequel van de film Kingsman, Kingsman: The Golden Circle. 20th Century Fox heeft de eerste posters van het langverwachte vervolg vrijgegeven en Colin Firth, Channing Tatum, Halle Berry en Julianne Moore zagen er nog nooit zo cool uit:

Clothing, Denim, Font, Jeans, Poster, Hat, Outerwear, Eyewear, Headgear, Cool, pinterest
20th Century Fox
Poster, Font, Outerwear, Fashion illustration, Illustration, Logo, Style, pinterest
20th Century Fox
Font, Poster, Uniform, Formal wear, Suit, White-collar worker, Movie, pinterest
20th Century Fox
Yellow, Clothing, Fashion model, Dress, Design, Poster, Font, Formal wear, Pattern, Pattern, pinterest
20th Century Fox

Charlize Theron was gisteren druk met het promoten van haar nieuwe film Atomic Blonde in Berlijn en deed meteen even alle nekken verdraaien op de rode loper. Gehuld in slecht een Dior-beha en Dior-minirok toonde de 41-jarige actrice haar jaloersmakend lange benen en strakke middenrif. Zucht...

Clothing, Human leg, Shoulder, Joint, Dress, Style, High heels, Fashion model, Beauty, Thigh, pinterest
Getty Images
Performance, Beauty, Fashion, Pink, Dress, Leg, Blond, Event, Shoulder, Model, pinterest
Getty Images