1. Vans heeft hun klassieke sneakers een make-over gegeven. Net toen je dacht dat je geen nieuw paar Vans meer hoefde te kopen, komt het label met een sportieve make-over van de old school zwart-witte sneaker. De nieuwe lijn heet UltraRange, en de stappers zijn bedoeld voor outdoor activiteiten. Vanaf begin volgende maand zullen Vans' nieuwste in de winkelschappen verschijnen.

Footwear, White, Shoe, Plimsoll shoe, Sneakers, Athletic shoe, Beige, pinterest
Vans UltraRange

2. Hema lanceert 'Hema ♥ shirts' voor Pride Amsterdam. Want Hema houdt van iedereen. De T-shirts zijn vanaf morgen 12.00 uur verkrijgbaar in acht Amsterdamse Hema-filialen en in de loop van vrijdag ook via hema.nl.

youtubeView full post on Youtube

3. Dit is de populairste locatie van Airbnb: een boomhuis. Nope, geen celebrity mansion, kasteel of huis met infinity pool; dit schattige treehouse in Atlanta, Georgia in de Verenigde Staten is volgens de website de populairste bestemming ever. Het houten vertrek staat bij 147.000 mensen op de Airbnb-wishlists.

Nature, Natural landscape, Tree, Tree house, Forest, House, Sunlight, Building, Architecture, Rural area, pinterest
Airbnb

4. Er komt nu een Beats by Dr. Dre-koptelefoon van de hand van Balmains Olivier Rousteing. Wie de gouden headphones aan het publiek moet brengen? Uiteraard iemand van de Kardashian/Jenner-clan: aan Kylie de eer om model te staan in de campagne. De Balmain Special Edition Beats Studio Wireless en Powerbeats3 Wireless zijn vanaf nu verkrijgbaar via apple.com en balmain.com.

5. Roddel van de dag waarvan we hopen dat het waar is: misschien wordt Cara Delevingne de volgende Bond Girl. Cara naast 007: Britser en knapper wordt het niet. Lees hier de tamtam die rond gaat.