1. Eindelijk: Lana Del Reys nieuwe langspeler is vandaag gelanceerd. Lust for Life is het vijfde studioalbum van de zangeres, maar waar we misschien nog wel het meest naar uitkeken, was het duet met Stevie Nicks. Vandaag kunnen we dan eindelijk luisteren naar het nummer Beautiful People Beautiful Problems:

youtubeView full post on Youtube

2. Sisqo laat van zich horen. Bijna twee decennia na zijn kaskraker Thong Song (uit 1999) heeft de zanger een remake van het nummer gemaakt samen met JCY. Alles, maar dan ook ALLES uit de jaren negentig lijkt terug te komen. Thong Song anno 2017 klinkt dus zo:

3. Sunnies for less en ook nog eens goed voor het milieu. Het Nederlandse label dat sustainable sunglasses maakt, Dick Moby, organiseert voor het eerst een sample sale. Worden we blij van. In het SkateCafe in Amsterdam-Noord moet je zijn; vandaag én morgen scoor je er de tofste zonnebrillen voor een prikkie.

Eyewear, Sunglasses, White, Glasses, Fashion, Beauty, Vision care, Cool, Fun, Photography, pinterest
Dick Moby

4. We gaan het dak op dit weekend. Van 21 juli tot en met 13 augustus kan heel 010 het dak weer op: tijdens DÂK 2017 in Rotterdam. Ook dit jaar verrijst het pop-up stadspark om de hoek van de populaire Witte de Withstraat op APCOA Parking Westblaak. Vier de Rotterdamse zomer tijdens DÂK 2017.

Metropolitan area, Crowd, Urban area, City, Human settlement, Town, Community, Public space, Night, Leisure, pinterest
DÂK Rotterdam 2017

5. Roséjam voor op je brood is dus een ding aan het worden. In de categorie: briljant. Wijnjam – of zoals de Amerikanen het noemen: 'jelly' – wordt gemaakt door het bedrijf met de evenzo briljante naam: Drunk Jelly. Via Etsy.com kun je een eigen potje Merlot-jam bestellen à € 8, maar check vooral ook even het te grappige Instagram-account van Drunk Jelly: