Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Op nieuwe foto's die van Macaulay Culkin zijn opgedoken, ziet de voormalige Home Alone-kindster er na jaren van drugsproblemen en depressie weer piekfijn en lucky in love uit. Vier jaar geleden beschreef de buurman van de Amerikaanse acteur nog in detail aan de Daily Mail hoe Culkin in anderhalf jaar tijd steeds verder achteruit was gegaan:

'Hij is sterk vermagerd. Zijn huid lijkt van doorzichtig perkament en grauwe wallen contrasteren met zijn blonde wimpers en blauwe ogen. Om de haverklap komen er louche figuren bij hem over de vloer. Het ruikt dan naar marihuana.'

Dat was op zich niet erg verrassend, aangezien het nieuws naar buiten kwam dat de multimiljonair in zijn donkere periode maandelijks omgerekend zo'n 3100 euro aan drugs uitgaf. Zijn management heeft altijd gezegd dat er niets aan de hand was en dat het gewoon ouderdom was.

Goed, gelukkig lijkt dat alles helemaal verleden tijd. Vorige maand werd namelijk bekend dat Culkin zal gaan schitteren in de nieuwe comedy-dramafilm Changeland en hij ging gelijk ook even op date met tegenspeler en The Suite Life Of Zack & Cody-ster Brenda Song. Op de kiekjes die daarvan opdoken, zag Culkin er onverwachts wel erg goed uit en het internet werd op slag verliefd. Begrijpen we:

instagramView full post on Instagram

Kim Kardashian en Kanye West worden in januari 2018 weer ouders. Bronnen laten weten dat de draagmoeder die ze hebben ingehuurd nu drie maanden zwanger is. Blijkbaar is de vrouw in kwestie eind twintig en woont ze in San Diego.

Kim leed tijdens haar vorige zwangerschappen aan placenta accreta een placenta die dieper en vaster aan de baarmoeder vastzit dan normaal. Hierdoor werd haar baarmoeder zo ernstig beschadigd, dat het levensgevaarlijk zou zijn om nog een keer zwanger te worden.


Daley Blind heeft een flinke misser begaan op Instagram. De voetballer moest een gesponsorde post plaatsen, maar kopieerde per ongeluk iéts teveel van de mail van zijn sponsor door. Foutje, bedankt.


Er doet weer een wilde theorie rondom Jay-Z's nieuwe album 4:44 de ronde. De rapper heeft nog steeds niet verteld waar de titel nou precies voor staat, maar fans denken het antwoord gevonden te hebben. Volgens velen is het een verwijzing naar dat befaamde lift-incident, waarbij schoonzus Solange Jay-Z even een, eh, fysiek lesje leerde.

Het incident vond plaats in The Standard Hotel na het MET Gala in 2014. De rooftop bar van het hotel, genaamd Le Bain, heeft als adres 444 West 13th Street. Volgens fans geen toeval:

Op het eerste nummer van Jay-Z's nieuwe album, Kill Jay-Z, rapt hij bovendien zelf over het voorval:

'You egged Solange on/ Knowin' all along all you had to say you was wrong.'

Hmm...


Selena Gomez heeft intussen na laaaang teasen haar nieuwe muziekvideo voor het nummer Fetish gelanceerd. En hij is, eh, bijzonder...


MTV slingert de eerste, lange trailer voor hun nieuwe realityserie Siesta Key — aka 'het nieuwe Laguna Beach — online. Je nieuwe guilty pleasure, zoveel is zeker:


Rihanna ontmoette gisteren de Franse president Emmanuel Macron en zijn vrouw Brigitte Trogneux in Élysée Palace. Daar praatte de zangeres over onderwijs voor kinderen in arme landen. Dat het een succes was, kunnen we meteen uit de gezellige foto's opmaken:

Clothing, Outerwear, Suit, Formal wear, Uniform, Interaction, Fashion, Sleeve, Blazer, Coat, pinterest
Getty Images
Denim, Jeans, Standing, Sitting, Street fashion, Blond, Layered hair, Top, Pocket, pinterest
Getty Images
Clothing, Lip, Mouth, Hairstyle, Sleeve, Collar, Chin, Forehead, Jewellery, Eyebrow, pinterest
Getty Images
Conversation, Suit, Gesture, Event, Formal wear, White-collar worker, pinterest
Instagram

Hou je vast. Regisseur James Cameron werkt aan een 'Titanic: 20th Anniversary'. Een één uur durende Titanic-special, die in december op National Geographic te zien zal zijn. Want ja, Titanic bestaat alweer 20(!) jaar.

Clothing, Head, Hairstyle, Dress shirt, Collar, Dress, Coat, Formal wear, Style, Bow tie, pinterest
Getty Images

James Cameron, die zelf met een onderzeeër nog immer veel onderzoek onderwater doet, gaat in de docu bekijken welke dingen nog kloppen aan zijn beroemde film en welke dingen niet. Hij vertelt aan E! News:

'When I wrote the film, and when I set out to direct it, I wanted every detail to be as accurate as I could make it, and every harrowing moment of the ship's final hours accounted for. I was creating a living history; I had to get it right out of respect for the many who died and for their legacy. But did I really get it right?'

Ook zullen er nieuwe onderwaterbeelden uitgezonden worden, die met speciale technieken zijn gemaakt die tijdens het maken van de film nog niet beschikbaar waren. Ook vertelt James Cameron over zijn persoonlijke reis in het maken van de film en wijdt hij, uiteraard, uit over zijn hoofdrolspelers, Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. We kunnen niet wachten.

Sky, Happy, Romance, Fun, Photography, Smile, Gesture, Movie, pinterest

KORT & KRACHTIG

> Het spijt Val Kilmer dat hij zo lastig is om mee te werken. Hij wil de films waarin hij speelt gewoon beter maken. [THR]

> Justin Bieber reed na een kerkbezoek per ongeluk een paparazzo aan. Hij schrok zich dood en bleef bij de fotograaf totdat de ambulance kwam. Och. [People]

> Ashton Kutcher is blijkbaar een 'asshole'. Althans, volgens Nine Inch Nails-frontman Trent Reznor [Us Magazine]

> Titanic-sterren Kate Winslet, Leonardo DiCaprio en Billy Zane hadden een reünie bij Leo's benefietgala:

Cobalt blue, Blue, Purple, Event, Electric blue, Fun, Performance, Design, Party, Formal wear, pinterest
Instagram

>Aan de bak. Chrissy Teigen wil 'een heel groot gezin' hebben met John Legend. [E! Online]