1. Te beginnen met een opblaasbare jacuzzi. Jawel, Aldi heeft een nieuwe lading ingekocht van het razendpopulaire item, die dit weekend in de verkoop gaan. Voor een schamele € 379 staat er heuse jacuzzi in jouw tuin/op jouw dakterras. Haastje-repje; de eerste lading was binnen no-time uitverkocht.

Plant, Property, Real estate, Wall, Shrub, Garden, Concrete, Composite material, Water feature, Design, pinterest
Intex

2. Amsterdam stapt over op genderneutraal taalgebruik en lanceert een gids met 'regenboogtaaltips'. Wat je je daarbij moet voorstellen? In Amsterdam heten 'vaders' en 'moeders' voortaan 'ouders', 'dames en heren' worden 'mensen' of 'bewoners', zo meldt NOS.nl. Bonuspunten voor de gemeente Amsterdam.

3. One to watch: Julia Michaels. Ook het nummer Issues (inmiddels met platinum-status) van de Amerikaanse zangeres niet uit je kop kunnen krijgen dit voorjaar? Dan hebben we goed nieuws voor je: de 23-jarige knapperd heeft een nieuwe track uitgebracht Uh Huh. Hup, op repeat die plaat – en eentje om in de smiezen te houden:

youtubeView full post on Youtube

4. Inspirerend kijkvoer van Puma en Cara Delevingne. Het sportswearlabel en Britse model slash actrice hebben de langverwachte docuserie Do You gelanceerd, bij het Central Saint Martins College in Londen. Voor de documentaire heeft Cara maanden met verschillende vrouwen gesproken, met unieke verhalen en een expliciete kijk op hoe we de wereld kunnen veranderen en verbeteren. Met als resultaat vier korte films waarin onderwerpen als empowerment, hoe om te gaan met pesten en zelfverdediging aan bod komen.

5. Ook Levi's zet zich in voor de rechten van de LGBTQ-gemeenschap. Voor het vierde jaar op rij lanceert het label een limited edition Pride-collectie. Het thema van de collectie dit jaar is Fight Stigma en alle opbrengsten van de lijn zullen gaan naar Levi's LGBTQ-partnerorganisaties: Designers Against Aids, Harvey Milk Foundation en Stonewall Community Foundation. Shoppen doe je via levis.com.

Denim, Jeans, Clothing, Street fashion, jean short, Shorts, Waist, Fashion, Textile, Pocket, pinterest
Levi's Pride-collectie

Ook leuk: luchtbedden voor de perfecte zomerse Instagramfoto >