1. Beyoncé lanceert een nieuwe collectie voor Topshop: Ivy Park Re-formed. Never change a winning team; voor haar nieuwe Ivy Park-collectie heeft Queen B gekozen voor een minimalistische uitstraling. Sporten in oversized sweaters met colour blocking-patronen? Yes please! Je shopt de nieuwe collectie via topshop.com.

2. Hema brengt oranje tompoucen weer tot leven. En het is niet eens Koningsdag. Maar wel het UEFA Women's EURO 2017, en om de Oranje Leeuwinnen aan te moedigen naar een volgende overwinning, verkoopt Hema morgen (op de dag van de halve finale van het EK) de oranje lekkernijen. Op de gebaksafdeling van (alle!) Hema-filialen moet je zijn.

Food, Cuisine, Caramel shortbread, Dish, Baked goods, Dessert, Ingredient, Confectionery, Caramel, Finger food, pinterest
Hema

3. Er is een nieuwe 'Ik ga liever naakt dan in bont'-campagne van PETA met bijzondere modellen. Holland's Next Top Model-winnares Loiza Lamers en Men's Health Germany-covermodel Benjamin Melzer verschijnen in de nieuwe PETA-campagne, geschoten door Ray Depatti, en verkondigen samen 'Transformeer je kledingkast – draag geen bont'. Dat is al een bijster goede zaak natuurlijk, maar er is meer: dit is voor het eerst in de geschiedenis dat twee transgendermodellen samen in een PETA-campagne verschijnen – een enorme steunbetuiging vanuit de LGBTQ-gemeenschap. Dubbel goed nieuws.

Muscle, Advertising, Photography, Leg, Model, Poster, Thigh, Chest, Trunk, Flesh, pinterest
PETA

4. Dit is het Zweedse geheim voor een gelukkig leven. Waarom zijn de Zweden toch zo tevreden? Het antwoord is te vinden in de filosofie van Lagom, wat 'precies de juiste hoeveelheid' betekent. Niet te veel, niet te weinig, maar precies genoeg. Anna Brones, expert op het gebied van Lagom, legt in een nieuw boek uit hoe je ook in Nederland de Zweedse levenswijze kunt toepassen. Leef Lagom ligt nu in de winkelschappen.

Text, Font, Poster, Illustration, Circle, Graphic design, Graphics, pinterest
Leef Lagom

5. Deze treinwagons moet je even zien – pay attention NS. We spotten op Supercall.com een verzameling luxe treinwagons waar we op slag van willen reizen. Lang. En ver. Check het hier met eigen ogen.

PS Liever met het vliegtuig op reis? Ga dan als de wiedeweerga naar de website van Ryanair, want de vliegtuigmaatschappij stunt weer met spotgoedkope tickets. Maar liefst 1 miljoen tickets gaan in de uitverkoop vandaag, en daar krijg je van Ryanair ook nog eens 20 procent extra korting op. Je hebt tot vannacht de tijd. (De actie geldt van 13 november tot 15 december en je vliegt vanaf Brussel.)

Ook leuk: ontdek jouw ultieme dancemoves met de ELLE Style Awards-quiz >