1. Op naar Den Haag: vandaag start Rrrollend Den Haag de XXL editie. Tot en met zondag 6 augustus moet je op het Malieveld zijn voor het grootste foodtruckfestival van Nederland – maar waar het nog steeds knus is. Tientallen foodtrucks, speciaalbier-bars, een draaimolen, live muziek en nog veel meer (smakelijk) vermaak staat er op je te wachten. En laat de weersvoorspelling voor dit weekend uitstekend zijn!

Hat, Crowd, Drum, Sun hat, Fedora, Party, Baseball cap, Tent, Canopy, Commercial vehicle, pinterest
Hannah Rosalie Photography

2. Saint Laurent heeft een stiletto-rolschaats gemaakt. Geen grap. In de najaarscollectie van het modehuis zit een heus paar killer heels met wieltjes. Hier wil je toch de disco mee in?

Product, Pink, Magenta, Purple, Black, Violet, Rolling, Foot, Silver, Synthetic rubber, pinterest
Saint Laurent

PS Weet jij al welk muziektype jij bent? Doe de ELLE Style Award-quiz en wie weet zijn deze schoenen jou op het lijf geschreven!

instagramView full post on Instagram

3. Converse en Tyler, the Creator lanceren kleurrijke sneakers waar je instant zomerkriebels van krijgt. Onder de noemer One Star X Golf Le Fleur Collection lanceert de sneakergigant een collectie sneakers en enkele kledingstukken, waarvoor de hulp is ingeschakeld van het muzikale brein Tyler, the Creator. Je scoort ze nu via converse.com.

Yellow, Design, Graphic design, Illustration, Shoe, pinterest
The One Star X Golf le Fleur

4. The Freedom Panty. Alleen al de naam van La Perla's kanten niemendalletje is te gek. De string is gemaakt van prachtig Frans kant, is naadloos en komt in slechts één maat; iedereen past de Freedom Panty. Gezicht van het label, Kendall Jenner, showt 'm en je schaft er zelf een aan via laperla.com. Je kunt kiezen uit negen uitgesproken kleuren.

Petal, People in nature, Beauty, Abdomen, Lingerie, Banana family, Undergarment, Wildflower, Stomach, Meadow, pinterest
La Perla

5. Voor in de agenda: het 16-koppige IJslandse rapcollectief, Reykjavíkurdætur, komt naar Amsterdam. Sugarfactory mag op 16 augustus de IJslandse dames van het hiphopcollectief verwelkomen, wat een zinderende avond belooft te worden. Tickets haal je via sugarfactory.nl.

Social group, Event, Team, Dancer, Performance, Musical, Smile, Musical ensemble, pinterest
Reykjavíkurdætur

ELLE's grote zomerliefdeshoroscoop al gelezen? >