1. Hup Holland hup! De Nederlandse voetbalsters hebben geschiedenis geschreven door zich te plaatsen voor de finale van het EK voetbal in eigen land. De Oranje Leeuwinnen versloegen gisteren Engeland met 3-0. Oranje speelt zondag om 17.00 uur in Enschede de finale tegen Denemarken, wij zitten voor de buis zondag en maken ons vast op voor de huldiging in Utrecht.

2. Je kunt nu via Airbnb een Caribisch eiland huren. Geen grap. Bird Island heet het ieniemienie eilandje voor de kust van Belize, maar zeg nu zelf: dit is toch fantastisch?! Daarbij ook nog eens bijzonder betaalbaar, boek vast die vlucht naar die idyllische tropische privé-eiland.

Water transportation, Vehicle, Boat, Transport, Watercraft, Tree, Vacation, Sea, Landscape, Coastal and oceanic landforms, pinterest
Bird Island - Placencia, Belize

3. Voor alle culiliefhebbers onder ons: het is weer tijd voor Maastricht aan Tafel. De restaurantweek in het zuiden van het land is al acht jaar een begrip in de regio. 24 uiteenlopende restaurants uit Maastricht en omgeving serveren een 3-gangenmenu voor het symbolische bedrag van € 25,55 per persoon. Zondag 6 augustus gaat de restaurantweek van start, check hier het volledige programma: bezoekmaastricht.nl.

4. Een chocoladereep die awards heeft gewonnen. Mesjokke Stardust heet het merk, dat bean-to-bar-repen maakt, gewoon hier in Nieuwegein. De repen zijn bekroond met twee sterren bij de Great Taste Awards. Reden genoeg om er eentje te proeven, nietwaar. Voor € 4,95 scoor je hier een reep.

Chocolate, Chocolate bar, Food, Ganache, Dessert, Cuisine, Confectionery, Fudge, Dish, Chocolate truffle, pinterest
Mesjokke Stardust - Facebook

5. Nog geen plannen voor zondagmiddag? Haast je dan naar 020; daar signeert het illustere modeduo Puck & Hans bij Athenaeum Amsterdam hun boek naar aanleiding van de tentoonstelling Couture Locale in het Amsterdam Museum. Zondag 6 augustus van 15.30 tot 17.00 uur signeren Puck & Hans live op het Spui 14-16.

Blue, Font, Electric blue, Book cover, Graphic design, Poster, Fashion illustration, Fashion design, Art, Style, pinterest
Puck & Hans