Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Het is niet echt een gezellige zomer voor Aaron Carter. De zanger werd opgepakt voor rijden onder invloed, ontkende toen drank te hebben gedronken, maar gaf later wel toe te lijden aan een eetprobleem. Gisteren moest hem via social media nog iets van het hart: hij is biseksueel.

De zanger begon zijn openhartige post met:

'There's something I'd like to say that I feel is important for myself and my identity that has been weighing on my chest for half of my life...'

instagramView full post on Instagram

Daarna schreef-ie:

'This doesn't bring me shame, just a weight and burden I have held onto for a long time that I would like lifted off me. I grew up in the entertainment industry at a very young age and when I was around 13 years-old I started to find boys and girls attractive. There were years that went by that I thought about it, but it wasn't until I was 17-years-old, after a few relationships with girls, I had an experience with a male that I had an attraction to who I also worked with and grew up with.'

Enorm dapper en zijn volgers reageren dan ook vol lof:

Applaus.


Celebritynieuws van een heel ander kaliber. Beyoncé leeft haar beste leven en besloot met een groepje vrienden te gaan rollerskaten in Los Angeles. En wanneer Beyoncé gaat rollerskaten, wordt er meteen een muziekvideo van gemaakt. Uiteraard:


Intussen bereidt Serena Williams zich voor op de komst van haar spruit, en werd ze afgelopen weekend verrast met een fifties babyshower. En de foto's van de babyfuif zagen er jaloersmakend goed uit:


Jaime Lannister en Euron Greyjoy mogen in Game of Thrones dan vechten om de liefde van dezelfde vrouw, in het echt zijn 't blijkbaar hartstikke goede vrienden. De twee — of nou ja, de acteurs die ze spelen dan — werden samen bij een voetbalwedstrijd gespot en fans werden GEK:


De oranje leeuwinnen schreven gisteravond geschiedenis door de EK-finale, in eigen land (kan het nog mooier?) met 4-2 te winnen van Denemarken. Uiteraard ging het feestje nog wel even door en ging het er in de bus naar huis zó aan toe:

Vanavond worden de spelers gehuldigd in Utrecht. De NOS zendt de huldiging live uit vanaf 18.50 uur op NPO1. Kijken dus. Geschiedenis in de maak.


Het is over en uit tussen Amber Heard en Elon Musk. Volgens bronnen is de actrice 'heartbroken' nadat de Tesla-eigenaar haar aan de kant zette. De twee hadden iets meer dan een jaar een relatie.

Face, Hair, Eyebrow, Nose, Chin, Cheek, Forehead, Skin, Lip, Hairstyle, pinterest
Getty Images