Bella Thorne heeft een nieuwe vriend

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Bella Thorne heeft een nieuwe man in haar leven. En nee, het is niet Scott Disick. Nope, Bella is nu samen met Blackbear (aka Matthew Musto), een hiphopartiest.

Bsquared 🌈🔛🌸

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Advertisement - Continue Reading Below

In juni en juli verschenen de twee al op elkaars social media-accounts...

sup @bellathorne 👌🏼🦄🎆🎀

A post shared by blackbear (@iamblackbear) on

Meest gelezen

Juicy sweatsuits 🔥💄

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

... maar nu hebben de twee het officieel gemaakt én samen twee honden geadopteerd:

were hot

A post shared by blackbear (@iamblackbear) on

Advertisement - Continue Reading Below

*squeezes the pee outta meh

A post shared by Grump$ & Pocky (@better2geth3r) on

daddy loves me @iamblackbear

A post shared by Grump$ & Pocky (@better2geth3r) on

Advertisement - Continue Reading Below

Extra smiley around grumps @better2geth3r 🤘💎

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Meest gelezen

Och, jonge liefde.


Intussen gonst het ook van de geruchten tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth. Want eh, zijn ze in het geniep getrouwd?!

Liam werd afgelopen weekend bij Mileys familie in Kentucky gespot, met een nieuwe ring om dié vinger.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar, nee hoor, TMZ laat weten dat ze toch écht nog niet getrouwd zijn, maar nog steeds gelukkig verloofd. Eerder vertelde de moeder van Miley, Tish Cyrus, ook al in een radio-interview:

'She is not getting married,. They are so freaking happy and living in Malibu. She's so happy, and she's always like, "I don't know why everybody wants us to get married. It's so perfect." She's 24. She's got time.'


Justin Bieber heeft volgens de laatste geruchten zijn ex Selena Gomez gebeld nadat-ie zijn tour cancelde wegens persoonlijke issues. Het is ook maar goed dat de twee op goede voet met elkaar staan, want ze komen elkaar geregeld tegen bij hun kerkgemeenschap. Zo ook weer afgelopen weekend.

Talloze sterren, waaronder Selena, Justin én Hailey Baldwin (die andere ex), waren te vinden bij de zogenoemde ZOE Conference, van de Zoe Kerk in Los Angeles.

Justin Bieber via Instagram Stories:

A post shared by Justin Bieber Crew (@jbcrewdotcom) on

Advertisement - Continue Reading Below

Another video of Justin Bieber spotted out in Los Angeles, California yesterday. (August 5)

A post shared by Justin Bieber Crew (@jbcrewdotcom) on

Meest gelezen


Intussen is het minder gezellig tussen Anna Faris en Chris Pratt. De twee kondigden gisterochtend hun schokkende scheiding aan (waarom?!) en volgens insiders zat die er toch al best lang aan te komen. Zo laat People weten dat Anna er de afgelopen maanden 'ongelukkig' uitzag en dat ze het maar moeilijk trok om zo lang weg te zijn van haar man, als-ie aan het filmen was. Och.

Ook pijnlijk: eind oktober komt Anna's boek, Unqualified, uit waarvoor Chris een 'hartbrekend mooi intro' heeft geschreven. EW deelde alvast een preview van wat de acteur schreef over zijn vrouw (nu ex):

'She is fierce and very loyal, she rarely punishes people. But when she does, it's powerful and terrifying, and when it's over, it's really over. (Power and terror are acceptable in a partner but absolutely necessary in a mother, as far as I'm concerned). And she does mother very well, both our son, Jack, and me, when needed.'

Daarnaast schrijft Anna op haar beurt in het boek:

'When I met Chris, the most striking thing about him was that he knew how to be happy. When I looked back at my marriage, and many of my relationships before it, I realized I had always equated cynicism, discontent, and anger with intelligence, and getting together with Chris made me reexamine that.

It made me realize that being with someone who was well-liked and popular actually made me happy.'

Advertisement - Continue Reading Below

EW laat daarnaast weten dat er ook een hoofdstuk in het boek staat waarin Anna vertelt over alle lieve dingen die Chris voor haar doet. Wat dat zoal was? Haar haren vlechten, het schrijven van gedichten en brieven met de hand als-ie ver weg aan het filmen is en het sturen van bloemen (iedere dag!) als zij aan het filmen is.

Wáárom?! WÁÁROM?!!

GIF

Gelukkig nog wel helemaal verliefd: Jennifer Aniston en Justin Theroux. De twee vierden afgelopen weekend hun huwelijksdag en daarvoor deelde de acteur een zeldzame foto van zichzelf met Jen An:

🏹...❤️✌️

A post shared by @justintheroux on

Advertisement - Continue Reading Below

De twee stapten in 2015 in het huwelijksbootje, na een relatie van 4 jaar.


Plus-size model Ashley Graham doet intussen een boekje open over het MET Gala. Ze laat weten dat ze in 2016 was uitgenodigd voor het grootste modefestijn, maar niet kon gaan omdat 'geen enkele designer een jurk voor haar wilde ontwerpen'. Wow.

GIF
Meest gelezen

Ashley Graham vertelt aan New York Magazine dat het echter niet lag aan het feit dat ze 'plus-size' is, maar aan haar niet-bestaande connecties in de modewereld. Hmm...

Toch lijkt de modewereld nog steeds een groot probleem te hebben met het kleden van modellen die geen maat 34 hebben, want afgelopen december lag de Britse Vogue nog onder vuur omdat een stel ontwerpers Ashley Graham niet wilde kleden. Gelukkig had Coach er geen probleem mee, en leende toen talloze looks voor de shoot.

Én: gelukkig was Ashley dit jaar wel bij het MET Gala, in custom-made H&M:


Over het MET Gala gesproken, WWD laat weten dat het thema van volgend jaar 'Fashion and Religion' zal zijn. We zijn nu al benieuwd wat Rihanna daar mee gaat doen...