'THE DIVORCE IS OFF!' Zo kopt Us Weekly krap een jaar nadat Angelina Jolie de scheiding van Brad Pitt aanvroeg groots hun nieuwste nummer:

Magazine, Movie, Publication, Tabloid, Media, Photo caption, Smile, Hair coloring, pinterest
Us Weekly

Vorig jaar kwam het Hollywoodhuwelijk dramatisch ten einde toen Brad en zoon Maddox in het privévliegtuig van 't gezin ruzie kregen en de acteur blijkbaar losse handjes had gekregen. Brad Pitt werd vervolgens onderzocht door de kinderbescherming, maar al snel weer vrijgesproken. Voor Angelina was dit echter de druppel.

Brad Pitt ging daarna door een donkere periode, zo vertelde hij in een openhartig interview met GQ Style afgelopen mei. Hij moest afkicken van zijn alcoholverslaving en 'leren om alleen te zijn'. Maar uit alles bleek dat hij zijn gezin weer bij elkaar wilde krijgen. En dat lijkt volgens Us Weekly nu dus te lukken.

'De scheiding is van de baan'

Een insider vertelt aan het tijdschrift dat vrienden van Brad en Angelina allemaal denken dat die scheiding er nooit zal komen:

'The divorce is off. They haven't done anything to move it forward in several months and no one thinks they are ever going to.'

Opmerkelijk, aangezien Angelina Jolie vorig jaar nog samen met haar advocaten alles uit de kast trok om haar ex als de grote boosdoener neer te zetten in de media. Dit keerde zich echter al snel tegen haar en een paar maanden geleden sloeg ze dan ook een andere toon aan in interviews. Zo zei ze dat ze altijd 'een familie zullen blijven'.

Social group, Event, Fashion, Fun, pinterest
Getty Images

Vrienden van het stel verklaren nu dat Angelina Jolie overweegt om haar ex weer terug te nemen als hij van de alchol afblijft en 'laat zien dat-ie volledig voor zijn gezin wil gaan zorgen'. De insider aan Us Weekly:

'He got sober to try and win her back. He knew he had a problem that he had to take care of. And that's all she ever wanted. Everyone thinks they are going to get back together. It wouldn't be surprising if they announced that they're calling it off and trying to work things out.'

Het ziet er dus naar uit dat de twee het voor hun kinderen samen willen laten werken en binnen no time samen weer slechte films zullen maken. Al zijn we nog lang niet klaar voor een By The Sea deel 2...