Is Rihanna's carnavalfoto gefotoshopt?

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Niemand kan het ontkennen: Rihanna zag er fantastisch uit begin deze week tijdens het jaarlijkse carnavalfestijn in Barbados. Zelfs zó goed, dat haar exen zich er even mee moesten bemoeien. Maar met viral foto's komen ook de nare kritieken, en daar is ook Rihanna niet immuun voor. Zo viel fans toch iets geks op aan een van de foto's, waardoor ze nu denken dat RiRi 'm gefotoshopt heeft. Zie jij het?:

Advertisement - Continue Reading Below

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Meest gelezen

Kijk eens goed naar haar rechterhand, daar lijken we toch echt twee duimnagels (??) te zien. Photoshop? Of is er iets anders aan de hand?

Advertisement - Continue Reading Below

Het mysterie werd echter al snel opgelost:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Zo. Is dat ook weer uit de wereld.


Intussen is ook de nieuwe foto van Beyoncé het gesprek van de dag. De zangeres hijste zich namelijk nog geen twee maanden na de bevalling van Rumi en Sir Carter in een croptop en denim shorts om naar het concert van Kendrick Lamar te gaan. En ja hoor, ze is natuurlijk alweer in tiptop shape:

Advertisement - Continue Reading Below

Wij boeken meteen even een spinninglesje.


Jennifer Lawrence praat in een nieuw interview met de Amerikaanse Vogue voor het eerst over haar relatie met regisseur Darren Aronofsky. Ze heeft immers haar nieuwe film, mother!, te promoten.

De twee kregen een relatie nadat de opnames voor mother! erop zaten, eind augustus 2016:

'We had energy,' vertelt J-Law, 'I had energy for him. I don't know how he felt about me.'

Waarna ze nog even doorging met zwijmelen. Zo noemt ze de 48-jarige regisseur een 'geweldige vader' voor zijn zoon met Rachel Weisz en zag ze nadat mother! helemaal af en gemonteerd was hoe getalenteerd hij wel niet was:

'I was reminded all over again how brilliant he is. For the past year, I've been dealing with him as just a human. His directness is refreshing. I've been in relationships before where I am just confused. And I'm never confused with him.'

Advertisement - Continue Reading Below

Wel een klein puntje: hij ging naar Harvard. En daar is Jennifer Lawrence normaal gesproken niet dol op:

'I normally don't like Harvard people, because they can't go two minutes without mentioning that they went to Harvard. He's not like that.'

Waar Darren zich bij haar aan ergert? Haar obsessie met reality-tv:

'He just finds it so vastly disappointing.'


Spencer Pratt is intussen woedend op Jennifer Lawrence na het lezen van datzelfde interview in Vogue US. Het is geen geheim dat de The Hills-ster heilig gelooft in kristallen, en dat de actrice in haar interview 'respectloos' over de stenen praat is voor Pratt onacceptabel.

Meest gelezen

J-Law vertelde over een huis dat ze in New York had gekocht, dat bezaaid was met kristallen. Meerdere mensen raadden haar aan om ze 'professioneel' te laten verwijderen, omdat ze 'krachten' zouden bezitten, maar de actrice geloofde daar niet in en drong bouwvakkers op om ze 'er gewoon uit te rukken en te verkopen'. Want: 'Ze wilde niet dat mensen dachten dat ze een "crystal person" zou zijn'.

Saillant detail: haar huis kwam daarna onder water te staan. Afijn, Jennifer zelf kon er wel om lachen, maar Spencer duidelijk niet:

Och.


Selena Gomez ligt ondertussen bij haar eigen fans onder vuur omdat ze een rol heeft geaccepteerd in de nieuwe film van de omstreden Woody Allen. En ja, ook wij hadden dat niet van de zo feministisch ingestelde actrice/zangeres verwacht. En het is vooral een gekke zet, nadat je je de afgelopen jaren hebt gestort op een serie, 13 Reasons Why, die dealt met de vreselijke nasleep van aanranding en verkrachting.

Dat mensen teleurgesteld zijn is dus begrijpelijk:

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Selena Gomez heeft zelf (nog) niet gereageerd op alle kritiek.


Nikki Reed en Ian Somerhalder maken zich intussen op voor de komst van hun eerste kind en laten nu weten dat ze 'een maand stilte' zullen ingaan na de geboorte van de spruit.

De 29-jarige Nikki vertelt aan Fit Pregnancy dat ze 30 dagen even van de aardbodem willen verdwijnen om alles optimaal in zich op te kunnen nemen:

'We'll take the baby's first month for ourselves,. After the baby arrives, we're doing one month of silence. Just the three of us, no visitors, and we're turning off our phones too, so there's no expectation for us to communicate. Otherwise, every five minutes it would be, "How are you feeling? Can we have a picture?" You don't get those first 30 days back, and we want to be fully present.'

Meest gelezen

De actrice laat ook weten hoe ze erachter kwam dat ze zwanger was:

'I'm an early bird and took the pregnancy test before dawn. I didn't have my glasses or contacts and I can't see without them. I was squinting, thinking, "Are there any more lines?'" I yelled to Ian, "Get up!" He ran into the bathroom, read the test, and we were so excited. We watched the sun come up together, just thinking, "Wow, we're going to have a baby."'Kylie Jenner is intussen bezig om een full-on zakenvrouw te worden. De realityster en moeder Kris Jenner spraken met Women's Wear Daily over Kylie Cosmetics en gaven een tipje van de sluier over wat er komen gaat. Spoiler: héél véél meer.

In anderhalf jaar tijd hebben de Lip Kits en andere make-upproducten van de nog piepjonge Kylie al een whopping $420 miljoen in het laatje gebracht en de verwachting is dat Kylie in 2020 een bedrijf dat een miljard(!) waard is zal hebben.

Geloof je dat niet? Welnu, Kylie verdiende in één dag $10 miljoen(!) toen haar verjaardagscollectie op 1 augustus uitkwam. Haar grootste succes was echter haar Holiday Collection op 21 november, die binnen 24 uur $18.9 miljoen opbracht. Wow.

Eind dit jaar lanceeert Kylie een foundation en concealer, dus verwacht nog veel te gaan horen van deze jongste Jenner.

Pink, Pink, Pink! the entire #birthdaycollection launches August 1st at 3pm pst only on KylieCosmetics.com 🎀

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on