In de laatste Friends-theorie die de ronde doet, geeft een fan wel heel nauwkeurige en krachtige argumenten waarom Rachel en Joey samen zouden moeten eindigen.

En waarom Ross niks is.

In een serie van honderd tweets (In Defense of Rachel and Joey: A Thread), schrijft @kaneandgriffin heel erg gedetailleerd waarom de twee samen hadden moeten eindigen. Je kan de tweets hieronder checken, want we gaan zeker niet proberen om dit uit te leggen. Voor de volledige thread check zeker even haar account.

xView full post on X

Zo. Nog geen genoeg van een goede dosis Friends conspiracy? Een andere recente theorie beweert dat Phoebe eigenlijk een methverslaafde is en weer een andere dat Friends een grote Starbucks conspiracy is. Met dank aan presentator Alex Baker denkt menig fan dat Friends eigenlijk een middel van Starbucks was om mensen te brainwashen en zo een fortuin uit te geven aan drankjes die ons niet eens dronken krijgen.

Alex schrijft:

'Zou het niet raar zijn als we erachter zouden komen dat Friends een opstapje voor Starbucks was. Een uitgebreid, nauwkeurig geplande oefening om menselijk gedrag te manipuleren, om hen van kroegen naar koffiezaakjes te krijgen.'

Dus eigenlijk zijn we allemaal Starbucks-verslaafd dankzij Friends. Oké.

Van: Digital Spy