Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Je leest het goed: Justin Bieber en H&M slaan de handen ineen. Na het succes van de The Purpose Tour-collectie, lanceert de Zweedse modegigant nu een collectie geïnspireerd op de merchandise-lijn van Bieber. De collectie bestaat uit items die H&M samen met Justins team heeft ontworpen, en zal vanaf 7 september verkrijgbaar zijn in de winkelschappen van H&M en online. Je scoort een Bieber-hoodie voor slechts € 29,99.

Clothing, Sportswear, Jersey, Sports uniform, Red, Sleeve, T-shirt, Outerwear, Long-sleeved t-shirt, Active shirt, pinterest
H&M

2. Chanel lanceert een nieuwe collectie zonnebrillen en een Hollandsche schone is het gezicht van de nieuwe lijn. Luna Bijl is de knapperd die de monturen voor herfst/winter 2017 van Chanel mag showen. Uiteraard schoot Karl Lagerfeld de campagne die in september overal zal verschijnen.

Eyewear, Sunglasses, Black-and-white, Room, Photography, Vision care, Monochrome, Style, Photo shoot, pinterest
Chanel Eyewear a/w 2017

3. We hebben het gevonden: je nieuwe chocoladeverslaving. Hands Off My Chocolate heeft de ultieme guilty pleasure-reep bedacht met de cookiedough-chocoladereep, gemaakt van de lekkerste, eerlijke Belgische chocolade. Yum.

Food, Snack, pinterest
Hands Off My Chocolate

4. Van de nieuwe collectie van Stieglitz krijg je spontaan zomerkriebels. Voor elke collectie reist oprichter en creative director Pien Stieglis van Stieglitz af naar een ander land. Voor de nieuwste collectie koos zij voor Cuba. De nieuwe collectie weerspiegelt dan ook de exotische Cubaanse vibe die je zou verwachten; denk aan felle en diepe kleuren zoals groen, kobaltblauw en rood, prints en flared broeken. De Stieglitz Cuba Muchacha-collectie is vanaf nu verkrijgbaar.

Cool, T-shirt, Fashion, Headgear, Outerwear, Street fashion, Cap, Sportswear, Sleeve, Style, pinterest
Stieglitz Cuba Muchacha

5. Het leukste kijkvoer van de dag: Emilia Clarke en Kit Harington die reageren op hun liefdesscene in Game of Thrones. Hup, op play:

youtubeView full post on Youtube

De beste foto's van GoT's Sophie Turner en Maisie Williams in real life >