Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Asos lanceert een make-uplijn waarvan je alle producten wilt inslaan. Wedden? Al is het alleen al om de verpakking; die is gedoopt in millennial pink. Vanaf 20 september vind je de nieuwe collectie, bestaande uit zestien producten (oa een highlighter, eyeliner, blush en lipsticks), in de online schappen van het Britse shopwalhalla. Plus: alle items scoor je voor onder de $17 per stuk. Geen grap.

Product, Beauty, Pink, Cosmetics, Eye liner, Material property, Liquid, Lipstick, Lip gloss, Brush, pinterest
Asos Beauty

2. Sportief en modisch kijkvoer van de dag. Stella McCartney heeft voor de lancering van de verkoop van haar lijn voor Adidas bij webshop MyTheresa een exclusieve serie video's gemaakt. In de hoofdrol schittert het übercoole model Binx Walton, die uit de doeken doet dat ze vroeger het liefst voetbal speelde. Kijken (en shoppen):

youtubeView full post on Youtube

3. Het gaat goed met de Nederlandse kringloopwinkels. En dat is goed nieuws; niet alleen scoor jij (en wij) er mooie spullen voor een prikkie, de non-profit organisaties zorgen voor veel werk op de arbeidsmarkt en daarnaast verminderen ze de milieubelasting. Win-win.

4. Cosmo is jarig en dat moet gevierd worden! Onze buurmeisjes organiseren op zaterdag 30 september de allereerste editie van Cosmo's Girlboss Event in het Compagnietheater in de hoofdstad, en daar kun jij bij zijn. Op het program: Cosmo's favoriete influencers en experts delen hun beste tips op het Life Hack Podium, voor persoonlijk beauty-advies moet je bij de Beauty Boulevard zijn, lekker eten vind je bij een van de vele foodtrucks en méér. Tickets en meer info over het event vind je hier.

Lip, Finger, Photography, Gesture, Smile, Happy, Black hair, Photo shoot, Fashion accessory, Bangs, pinterest
Shutterstock

5. Angus & Julia Stone komen naar Nederland. De talentvolle en knappe broer en zus uit Australië gaan met hun nieuwe album op tournee en doen op 15 oktober Amsterdam aan. In de AFAS Live zal het duo hun nieuwe nummers van het album Snow ten gehore brengen, maar hoogstwaarschijnlijk ook oude knallers als Big Jet Plane. Genieten geblazen. Tickets scoor je hier.

Plus: er is een nieuwe chocoladesoort ontdekt >