Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Prins George ging gisteren voor het eerst naar school, en Kensington Palace deelde de video van het moment waarop Prins William hem bracht. Sans zwangere moeder Kate, die helaas te ziek was om mee te gaan voor het belangrijke moment. Kijk snel mee naar de ietwat gespannen vierjarige prins, die angstvallig zijn vaders hand vasthoudt terwijl ze het $23.000-per-jaar kostende Thomas's Battersea in Londen binnen stappen:

instagramView full post on Instagram

2. Adidas lanceert schoenen die tegen bier en spuug kunnen. Geen grap. Net voor de start van Oktoberfest – geen toeval uiteraard – lanceert Adidas een stel limited edition sneakers die 'beer- & puke-resistant' zijn. Hoe ze dat precies voor elkaar hebben gekregen doet de sneakergigant niet uit de doeken. Wij gokken iets met een antivlekkencoating. Afijn, ben je van plan in oktober naar München af te reizen dan zijn dit paar, waar toepasselijk 'PROOST' op staat, geen slecht idee om aan te schaffen à € 199,95.

3. Vanavond opent Club ELLE in Amsterdam! De jaarlijke ELLE Style Awards vinden vanavond plaats in de hoofdstad, en we hebben er zin in. Wie zal er met de felbegeerde Personal Style Award vandoor gaan? Of uitgeroepen worden tot Insta Style Queen? Houd de site vanavond in de gaten voor de winnaars en volg ons Instagramaccount voor live verslag.

Fashion, Fashion design, Magenta, Black hair, Costume, Style, Art, pinterest

4. Topshop opent vandaag twee nieuwe filialen in Nederland. Niet één, maar TWEE! Vanaf nu kun ook terecht in Rotterdam (Hoogstraat) en Den Haag (Grote Marktstraat) voor alle hebberigmakende collecties van de Britse winkelketen. Beide shop-in-shops zijn geopend in de nieuwe winkelketen Hudson's Bay, die vandaag de filialen in beide steden opende. Shop-ze.

5. Amsterdam Fringe Festival gaat vandaag van start. Het festival duurt tien dagen en toont dit jaar voor de twaalfde keer theater, dans, muziek en performance van jong en ongetemd talent op meer dan dertig bijzondere locaties in Amsterdam. In de kleine theaters en op onverwachte plekken, zoals in een meubelzaak, een galerie, een restaurant en op een rondvaartboot. Bekijk voor het volledige programma: amsterdamfringefestival.nl.

Waarom je verliefd gaat worden op de nieuwe make-upcollectie van Chanel >