Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Hoera! Viktor & Rolf vieren hun 25-jarig jubileum met een eigen postzegelvel. Op het postzegelvel van de Nederlandse modeontwerpers staan schetsen die de creatieve basis vormden voor de verschillende collecties van de afgelopen jaren. Hierdoor wil je toch direct weer kaartjes gaan versturen? De zegels zijn vanaf nu verkrijgbaar via PostNL, je betaalt € 7,80 voor tien mödische zegels.

Text, Organism, Line, Font, Line art, Illustration, Design, Graphic design, Graphics, Art, pinterest
PostNL

2. New York Fashion Week is in volle gang en er was een heus #Wangfest. De catwalkshows en – misschien nog wel spannendere – afterparties die modeontwerper Alexander Wang organiseert tijdens de tweejaarlijkse modeweek in The Big Apple zijn legendarisch. Zo ook afgelopen weekend, toen hij zijn modellen letterlijk over straat liet lopen. En er was dus een #Wangfest. Check hier de vetste snapshots:

instagramView full post on Instagram

3. Volcom opent de eerste flagshipstore in 020. Skateboarden, kunst, muziek en creativiteit vanuit Californië allemaal in de mix, en nu te vinden op de grens van het bekende Red Light District en op steenworp afstand van de Dam. Met een winkeloppervlakte van 120m² kun je je hart ophalen in het nieuwe Volcom-paradijs in Amsterdam. Meer info via: volcom.eu.

Room, Shelf, Closet, Shelving, Furniture, Interior design, Wall, Building, Boutique, Wardrobe, pinterest
Volcom Flagship Store

4. Nederlands talent zet voet in Japan. Vorig jaar oktober bracht Gosto zijn langverwachte debuutalbum Memory Ivy uit in Nederland en inmiddels heeft Azië het jonge talent in de smiezen. Korea is al overstag, Japan volgt; gisteren lanceerde Gosto zijn album – zowel digitaal als fysiek – via Sign Pole Records in Japan. Gosto is taking over the world. Snappen wij helemaal:

5. Vanavond mag je ongegeneerd op de bank voor de buis. Het is namelijk tijd voor de tweede aflevering van Holland's Next Top Model. De eerste aflevering was meteen smullen – lees hier onze recap – vanavond belooft dus veel goeds. Oh, en blok anders gewoon meteen iedere maandagavond de komende weken: va 4 september, 9 weken lang is HNTM elke maandagavond bij RTL 5 om 20.30 uur te zien.