Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Wanderlust Amsterdam en Roxeanne Hazes hebben samen een collectie gelanceerd. De zangeres stond al een tijd bovenaan het lijstje van het Amsterdamse modelabel om mee te werken, gisteren lanceerde ze samen de signature-collectie genaamd FAUX. Je moet nog even wachten voordat 'ie verkrijgbaar is: vanaf oktober scoor je de vijf stuks tellende collectie online via wanderlustamsterdam.com.

Fun, Yellow, Snapshot, Night, Display window, Street, Vacation, Restaurant, City, Building, pinterest
Wanderlust Amsterdam X Roxeanne Hazes

2. Puma en Daily Paper werken opnieuw samen. Na de succesvolle zomercollectie gaat het sportswearlabel opnieuw een samenwerking aan met het Amsterdamse merk. Voor herfst-winter 2017 hebben de mannen van Daily Paper zich laten inspireren door Puma's langdurige inzet voor Afrika en Afrikaanse voetbal. Met een eigentijdse swung, en flinke dosis streetwear belooft deze collectie weer een succes te worden. De Puma X Daily Paper-collectie is vanaf 16 september online en in de winkels verkrijgbaar.

Footwear, Shoe, Tree, Hand, pinterest
Puma X Daily Paper a/w 2017

3. Cultuurliefhebbers opgelet: deze zaterdag staat het Amsterdamse Museumplein vol met muziek, cultuur, mode en food. Het is namelijk weer tijd voor Museum Quarter Amsterdam, het stijlvolste festival van de stad. Niet alleen het plein zelf, maar ook Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat doen mee met de festiviteiten. Wat dacht je van gratis tours door Het Concertgebouw, Stedelijk Museum en Rijksmusem? Foodstands van The Seafood Bar en The Uptown Meat Club? Live muziek van oa Kris Berry en Bruut? Klinkt goed, non? Bekijk voor het volledige programma in 020 op zaterdag 16 september: museumquarter.com.

4. Het Rijksmusem heeft meer voor ons in petto! Het Amsterdamse museum en singer-songwriter Dotan slaan handen ineen voor exclusief optreden en expositie. Het pop-upconcert op vrijdag 29 september van Dotan is onderdeel van de serie Muziek in het Rijksmuseum, en is het enige full band-optreden van de zanger dit jaar. De toegang is gratis, kaarten kun je vooraf bemachtigen vanaf zaterdag 16 september om 10.00 uur via paradiso.nl.

Guitarist, Musician, Music, Guitar, String instrument, Musical instrument, Plucked string instruments, Performance, String instrument, Jazz guitarist, pinterest
Dotan

5. Katja Schuurman zet zich in voor een betere wereld. En dat vinden wij een goede zaak. De nieuwe lijn van Return to Sender (die vanavond wordt gelanceerd) is ontworpen in samenwerking met topdesigners als Christien Meindertsma, Floris Hovers en Omar Munie, en is de afgelopen maanden op de social media van Return to Sender volop in de spotlight zijn gezet – in samenwerking met Somention. Houd returntosender.nl in de gaten voor alle nieuwe producten uit de collectie.

instagramView full post on Instagram