Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Zoetekauwen opgelet! De chocoladepizza van Dr. Oetker ligt binnenkort ook in de Nederlandse vriesvakken. De Pizza Dolce al Cioccolato – zo heet 'ie voluit – zal vanaf november bij een groot aantal Albert Heijn-filialen verkocht worden, zo weet RTL Nieuws te melden. Hoe dat er op je bord uit gaat zien? Zo dus:

xView full post on X

2. Het kan je haast niet zijn ontgaan: Heidi Klum heeft een kledingcollectie ontworpen voor supermarktketen Lidl. Vorige week lanceerden ze de collectie tijdens New York Fashion Week, en vanaf vandaag scoor je zelf de collectie 'Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City' in ruim 400 Lidl-filialen én online op lidl-shop.nl. Zo wordt boodschappen doen na een drukke werkdag een stuk aantrekkelijker.

Supermarket, Product, Shopping, Customer, Retail, Fun, Grocery store, Business, Event, Convenience store, pinterest
Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City

3. Amsterdam is een übercoole shop rijker: op Zeedijk nummer 22 opende dit weekend de Stüssy Amsterdam Chapter Store. Voor de opening lanceerde het streetwearlabel samen met Patta een limited edition tee die exclusief in de winkel (en het filiaal van Patta in 020) te koop is. Op naar de hoofdstad.

4. Louis Vuitton zet zich in voor het goede doel. Hear, hear. Het modehuis hernieuwt de belofte aan kinderen met een nieuwe editie van de Silver Lockit-armband. Negen miljoen Syrische kinderen worden geconfronteerd met de moeilijkste humanitaire crisis wereldwijd. Louis Vuitton brengt dit probleem onder de aandacht en biedt financiële steun aan UNICEF in de realisatie van hun programma. De Silver Lockit-armband is vanaf nu te koop in vijf verschillende kleuren voor € 250, waarvan bij elke aankoop € 100 integraal naar UNICEF gaat.

Bracelet, Wrist, Finger, Hand, Skin, Nail, Jewellery, Fashion accessory, Wristband, Arm, pinterest
Louis Vuitton X UNICEF

5. Vanavond mag je ongegeneerd op de bank voor de buis. Het is namelijk tijd voor de derde aflevering van Holland's Next Top Model. De eerste afleveringen waren al om te smullen – lees hier onze recap. Oh, en blok meteen even iedere maandagavond de komende weken: va 4 september, 9 weken lang is HNTM elke maandagavond bij RTL 5 om 20.30 uur te zien.