Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Gwen Stefani heeft een kerstalbum gemaakt. Hallelujah. De No Doubt-zangeres kondigde het nieuws aan via Instagram met de bijpassende hashtag: #CantWait. Wat de blondine allemaal voor ons in petto heeft, gaat ze morgen onthullen. Ik weet wel wat er op mijn verlanglijstje staat in december.

instagramView full post on Instagram

2. It's official! Warenhuis Hudson's Bay opende gisteren officieel de deuren aan het Rokin in Amsterdam. En wat een party was het: mode, muziek en lekker eten. Modellen Doutzen Kroes en Winnie Harlow maakten het feest compleet. Op naar de hoofdstad voor het nodige shopwerk, je moet nu eenmaal je garderobe voor de herfst updaten, nietwaar?

3. En in de herfst chillen we maar wat graag op de bank in de comfortabele items van American Vintage. Het label heeft namelijk een gloednieuwe homewear-collectie gelanceerd – voor jou en je hubby. De items zijn uitgevoerd in de signature look van het label, waarin zachte knitwear wordt gecombineerd met katoenen lingerie, retro onderbroekjes en boxers. Je scoort de collectie in geselecteerde American Vintage-winkels en online.

Skin, Leg, Sitting, Thigh, Human leg, Flesh, Model, Mannequin, Underpants, Knee, pinterest
American Vintage Homewear Collectie

4. Blij worden we ook van de weersvoorspelling: de temperatuur stijgt dit weekend. Zondag wordt het zelfs twintig graden. Pak die laatste zonnestralen van het seizoen zou ik zeggen, op het terras, in het park of op je balkon.

5. Mödische gadgets, ook daar gaat ons hart sneller van kloppen. OnePlus lanceert een gelimiteerde productlijn, genaamd Callection, samen met modeontwerper Jean-Charles de Castelbajac. Het pronkstuk is een limited edition van de meest recente smartphone met de naam OnePlus 5 JCC+. De Callection bestaat verder uit verschillende accessoires en items als holsters, tassen, petten en T-shirts. Het toestel is in Europa verkrijgbaar vanaf 2 oktober op oneplus.net voor € 559.

Gadget, Smartphone, Mobile phone, Electronic device, Technology, Communication Device, Portable communications device, Design, Iphone, Electronics, pinterest
OnePlus X Jean-Charles de Castelbajac

Plus: 5 redenen waarom je direct naar Hudson's Bay wilt >