Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Twitter en de Trumps; het is wat. Maar nu is het niet papa Donald, maar Ivanka die een pijnlijke fout maakt op het social media-kanaal. Ze postte gisteren een foto van zichzelf met haar pasgeboren neefje Luke online:

xView full post on X

Maar kijk eens naar het bijschrift. Tja, die 'otherwise' klopt niet helemaal. En uiteraard was het web er als de kippen bij, met niemand minder dan Chrissy Teigen voorop. Het model legde Ivanka even haarfijn uit wat ze fout geschreven had:

Foutje, bedankt.

Daarna twitterde Ivanka Trump een kiekje van zichzelf met Koningin Máxima, die zich na Prinsjesdag naar New York had gehaast voor een bijeenkomst over de economische ontwikkeling van vrouwen. Gelukkig stond er dit keer geen fout in het bijschrift:


Ook een foutje, of toch niet? De favoriete tattoo-artist van actrice Dakota Johnson toont zijn nieuwste werk op Instagram, maar of-ie er nu blij mee is?

Dr. Woo postte een kiekje van Dakota's nieuwe bloemtattoo, met 'fucked-up' in het bijschrift:

De bloem is geïnspireerd op het werk van de Oostenrijkse schilder Egon Schiele, die bekend staat om zijn verwilderde landschappen en portretten. Dat de bloem wat 'fucked-up' is, zal dus wel expres zijn.

Dr. Woo laat in het bijschrift namelijk weten dat Dakota zelf erover zei:

'It's a lil fucked up, but it's still a flower, like me.'


Wat Fergie een beetje fucked up vond? Dat ze maanden moest doen alsof zij en ex-man Josh Duhamel nog dolgelukkig samen waren. De zangeres en acteur maakten vorige week bekend na acht jaar te gaan scheiden (snik) en dat ze eigenlijk al sinds begin dit jaar uit elkaar waren. Fergie vertelt hier nu over aan People:

'Honestly, it was just getting a little weird for us with all the romantic questions. I don't know, you can ask him, but it was just getting a little weird to laugh through the first date questions.'

Kunnen we ons iets bij voorstellen. Wel laat ze weten dat ze nog steeds goede vrienden zijn:

'We're great friends. We love each other so much, and it just got to the point where it was getting a little weird. There's no perfect time so we just decided to do it.'

Event, Fun, Smile, Premiere, pinterest
Getty Images

Misschien wel de mooiste Instagrampost van de dag. 13 Reasons Why-ster Brandon Flynn komt uit de kast met een openhartig verhaal. Er gingen al langer geruchten dat Flynn — die Justin Foley speelt in de Netflix-hitserie — op mannen zou vallen, maar hij hield zich over het onderwerp op de vlakte. Tot nu.

In Australië wordt momenteel gestemd over het wel of niet legaal maken van het homohuwelijk en toen Brandon Flynn hatelijke 'vote no'-berichten langs zag komen besloot hij publiekelijk te verklaren dat hij deel uitmaakt van de LGBTQ-community:

Hear hear!

Wie werpt zich op? Jake Gyllenhaal verkondigt nog maar eens dat hij er o-zo klaar voor is om vader te worden. De acteur promoot momenteel zijn nieuwe film Stronger en laat aan People weten:

'I want to continue becoming more of an adult than I already am. Hopefully with a family of my own.'

Jake Gyllenhaal dropt al sinds 2015 hints dat-ie graag een kleintje wil en vertelde toentertijd aan Entertainment Tonight:

'I am not a father yet, but it is definitely a dream of mine, should I be lucky to have that to happen. Nothing gets me more excited than thinking about being able to have a family and to be a father and husband. There is no other purpose I can see in the world than that.'

Och. Rest ons nog maar één ding:

Photo caption, Photography, Fictional character, Gesture, pinterest

Emilia Clarke is intussen dolblij met haar Khaleesi-blonde lokken:


En Carice van Houten doet even een Game of Thrones-throwback: