Er gaan hele harde geruchten dat Kylie Jenner en haar vriend Travis Scott een kind verwachten. Volgens TMZ, die het nieuws vrijdagavond als eerste bracht, zijn er meerdere bronnen die het blijde nieuwtje tegenover de gossipsite hebben bevestigd.

Ook People heeft het nieuws ondertussen overgenomen en hoorde van eigen bronnen dat de zwangerschap een feit is. E!, het netwerk dat de realityshow van de Kardashians uitzendt en meestal erg goed op de hoogte is van all things Kardashian, kopte vrijdagmiddag: 'Kylie Jenner is zwanger'.

Daarnaast deelde Kylie vrijdag deze foto op Snapchat:

Room, Window, pinterest
Snapchat

Volgens TMZ deelde de 20-jarige realityster het blijde nieuwtje eerder deze maand met haar vrienden tijdens het Day N Night Fest in Anaheim, CA. En ook Travis (25) zou zijn vrienden de afgelopen weken op de hoogte hebben gebracht van hun babynieuws. TMZ heeft zelfs van iemand gehoord dat de twee een meisje zouden verwachten. Al konden ze dat nieuwtje niet bevestigd krijgen.

Omdat het op z'n minst verrassend is dat Kylie en Travis - die pas sinds april samen zijn maar wel een matching tattoo hebben - een kind verwachten, hield TMZ een kleine slag om de arm door te opperen dat het allemaal een grap zou kunnen zijn. Maar wel een gekke grap, aldus de gossipsite:

'If they are punking their friends with repeated pregnancy proclamations, it's super weird ... especially in light of the photo (above) which Kylie herself just posted on Snapchat.'

Twitter ging vrijdag in ieder geval los op het nieuws. En merkte heel scherp op dat de 10-jarige Keeping Up With the Kardashians special 'toevallig' dit weekend wordt uitgezonden...

xView full post on X