Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Het houdt de gemoederen flink bezig. Werd vrijdagavond bekend dat Kylie Jenner zwanger is, blijkt nu ook Khloé Kardashian haar eerste kind te verwachten. Je kunt het niet verzinnen. Afijn, de Kardashian-Jenners staan dus weer flink in de spotlights en allerhande wilde verhalen verschijnen as we speak op het web.

Eentje waar Kim Kardashian tóch even op wilde reageren? De foutieve berichtgeving dat ze niet blij zou zijn met Kylies zwangerschap. Op Twitter laat ze weten dat dat grote onzin is:

xView full post on X

Ook retweette ze dit:

Verder wil ze even ophelderen dat niet Caitlyn Jenner, maar haar woordvoerder Kylies zwangerschap heeft bevestigd (al maakt dat geen verschil, toch?):

Afijn. Kim is dus klaar met alle geruchten. Terug naar belangrijkere dingen:


Hoewel de Kardashians dus nog niets bevestigen noch ontkennen over de zwangerschappen, zijn fans naarstig naar hints opzoek. Zo gaat nu een Instagramfoto van Kourtney Kardashian viral, die ze vijf dagen geleden postte. Velen denken dat ze hiermee al hintte naar de aanstaande, nieuwe spruiten:

Tja. Wie zal het zeggen. Een beetje vergezocht is het wel.


Wat nu wel officieel bevestigd is? Het verlovingsnieuws van Game of Thrones-sterren Kit Harington en Rose Leslie. Wat een gezelligheid! Laat het maar aan de Britten over om tradities in stand te houden en dus verscheen, heel chic, hun verlovingsaankondiging gisteren in de krant The Times:

Text, Font, Newspaper, News, Newsprint, Publication, pinterest
The Times

Kit en Rose leerden elkaar in 2012 op de set van Game of Thrones kennen toen ze on-screen Jon Snow en Ygritte speelden. Ze wonen sinds begin dit jaar samen. Gefeliciteerd!


Nog meer trouwnieuws, want actrice Julia Stiles is in het huwelijksbootje gestapt met lief Preston J. Cook. Julia, die ook nog eens zwanger is van haar eerste kindje, deelde een zoet kiekje van de Grote Dag op Instagram:

Och.


Ook de verlovingsgeruchten rond Meghan Markle en Prins Harry zijn flink aangewakkerd. Nu ze officieel hun koppeldebuut hebben gemaakt, hopen veel fans op een aanstaande royal wedding, en zelfs Prins William wordt nu ondervraagd over het liefdesleven van zijn broertje.

Gisteren bezocht William Milton Keynes in Engeland en daar werd hem het vuur aan de schenen gelegd over de geruchten dat Harry verloofd zou zijn. Zijn reactie? Een hele harde lach. Tja, zo kan het ook.

Jeans, Denim, Clothing, Street fashion, Sunglasses, Eyewear, Shoulder, Fashion, Snapshot, Hairstyle, pinterest
Getty Images

Harry Styles is ook weer van de markt. Er gingen al langer geruchten dat Camille Rowe zijn nieuwste liefje zou zijn, maar nu zijn de twee dan eindelijk samen op de kiek gezet. En och, Harry droeg als een ware gentleman de tas van zijn kersverse vriendin. IN zijn gewonde hand.

Kijk en leer mannen: