Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Het is echt bedacht: chocola met gin tonic-smaak

Is je vast ontgaan, maar dat geeft niet; laat ons het je opnieuw vertellen. Zonder dat je het doorhad, heeft Stach de afgelopen week nieuwe chocoladesmaken in de winkels gelegd, en één van die smaken is... gin tonic. We herhalen: GIN TONIC-CHOCOLA! Gewoon te koop.

instagramView full post on Instagram

Heel goed. Andere nieuwe smaken zijn:

> Melk smokey caramel seasalt;

> melk peanutbutter popcorn;

> melk marshmallow caramel fudge;

> puur amandel cranberry honing;

> en puur nougat hazelnoot.

2. De artiest voor de komende Super Bowl is bekend

Of nou ja; zo goed als. Er wordt in de wandelgangen steeds harder gefluisterd dat Justin Timberlake gesprekken aan het voeren is met Super Bowl, dat het best bekeken televisiemoment is in Amerika, en daardoor een heel groot podium voor elke artiest. Timberlake! Hallo 2000-revival. Een insider vertelt aan US Weekly dat Timberlake nu de deal aan het 'finalizen' is. Even werd gedacht dat hij samen met Jay Z zou optreden, maar de bron weet te vertellen dat 'as of right now, it will just be Justin — no surprise performers.'

Dertien jaar geleden beklom hij ook al het Super Bowl-podium, waar hij samen met Janet Jackson voor het befaamde 'nipplegate'-moment zorgde.

En dat is precies waarom er toch ook, hoe leuk zijn performances ook zijn, kritiek is op de terugkeer van Justin Timberlake. Destijd gedroeg Justin Timberlake zich namelijk allesbehalve netjes; Janet Jacksons carrière ging down the drain (ze kreeg enorme kritiek, want ja, ze bleek dus borsten te hebben), terwijl Justin Timberlake (wiens hand immers de lap stof eraf trok) zich van den domme hield en zich totaal van het incident distantieerde. Lees hier even in een kort en krachtig betoog hoe dat allemaal ging.

3. Leonardo DiCaprio gaat weer samenwerken met Martin Scorsese

Dat is met recht iets om blij van te worden, want die samenwerking leverde eerder Gangs of New York, Shutter Island, The Aviator en The Wolf of Wall Street op. De nieuwe film heet Roosevelt, en dit keer kruipt DiCaprio in de huid van Amerika's 26e president, Theodore Roosevelt.

Roosevelt heeft in zijn regeerperiode, van 1901 tot 1909, flink wat goede dingen voor elkaar gekregen: hij liet natuurgebieden beschermen, reguleerde de spoorwegen en introduceerde voedselveiligheid.

Kunnen. niet. wachten.

https://68.media.tumblr.com/ef51b6093f82e001b056e6b1fadfd366/tumblr_n0rdtsRI8f1rt7ptzo1_500.gif

4. Je kunt nu in Artis ontdekken waarom de ene tongzoen wel goed is en de andere niet

Vanaf vandaag in ARTIS- Micropia: The Science of Kissing, waarin wordt gekeken naar de rol van microben tijdens het zoenen. Want wat veel mensen niet weten, is dat onze microben nogal wat bepalen: je lichaamsgeur, bijvoorbeeld, waardoor je wel of niet aantrekkelijk bent voor je lief. En dat zoenen, dus: in iedere mond zitten tien miljard microben, en ieders 'microben-samenstelling' is uniek. Sommige samenstellingen gaan goed met elkaar (en vormen dus de basis voor een goede tongzoen) en andere minder (waardoor de ander minder lekker 'smaakt').

Afijn; ga het zelf in Artis zien! Kun je gelijk kijken naar The Science of Love; drie korte, door Karen Rosetzsky geregisseerde films met tongzoenen in de hoofdrol.

Text, Font, Love, Romance, Friendship, Mouth, Human, Organism, Photo caption, Smile, pinterest
ARTIS-Micropia

5. Tot slot: ELLE is genomineerd voor een dankbare prijs

House of Animals, dat zich inzet voor dier, natuur en milieu, heeft sinds dit jaar een nieuwe prijzenavond in de A'DAM Toren. Met de House of Animals Awards geven ze aandacht aan bedrijven en merken die aandacht geven aan dieren en dierenwelzijn.

En laten nou net ELLE en ELLE's collega, Harper's Bazaar, zijn genomineerd voor een award, omdat onze modeproducties sinds dertien jaar bontvrij zijn.

Zijn we trots op; stem jij ook?