Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Saturday Night Live heeft het weer voor elkaar: een briljante video maken die viral gaat. En Ryan Gosling doet dit keer ook nog eens mee. Het team van SNL introduceert Levi's Wokes, een maatloze, style-neutral, genderloze denim voor iedereen. Hup, snel op play, goed voor de lachspieren:

youtubeView full post on Youtube

2. Vanavond begint het tweede seizoen This Is Us op Fox. De populaire hitserie uit Amerika gooide hoge ogen met het eerste seizoen, dus een opvolgende reeks kon niet uitblijven. De show wordt geroemd om de echte en authentieke manier waarop ze met het dagelijks leed én de liefde van mensen omgaan en de makers zijn niet bang om heftige thema's aan te snijden. Vanavond zitten we vanaf 22.50 uur voor de buis gekluisterd.

3. Meer kijkvoer waar we blij van worden: nieuwe afleveringen van Will & Grace zijn vanaf vanavond te zien op TLC. Begin dit jaar werd bekend dat de nostalgische televisieserie een revival kreeg en vanavond is het zover, dan wordt de eerste van tien afleveringen uitgezonden. Dat wordt weer lachen, gieren, brullen met Grace, Will, Jack en Karen om 20.30 uur sharp vanavond – kun je mooi even kijken voor This Is Us begint.

4. En wat drinken we tijdens de bankhangsessie vanavond? Juist: je favoriete Starbucks herfstdrankje. Je leest het goed; de Starbucks Pumkin Spice Latte is terug. Naast de klassieker introduceert Starbucks ook de nieuwe Caramelised Pecan Latte. Zo komen de gure herfstdagen wel door.

5. Modisch kijkvoer uit de Franse hoofdstad: vanavond kun je kijken naar de livestream van Louis Vuitton. Om 18.30 uur presenteert designer Nicolas Ghesquière zijn Louis Vuitton-damescollectie spring-summer 2018 en het belooft – zoals we gewend zijn van de modeontwerper – een spektakel te worden. Steevast een front row vol knappe koppen – waaronder Michelle Williams en Alicia Vikander – en collecties die bejubeld worden: dit wil je niet missen. Bekijk de livestream hier.

Pssst... Gisteren opende Louis Vuitton een nieuw winkelparadijs tijdens Parijs Fashion Week. De gloednieuwe Maison Louis Vuitton Vendôme is niet zomaar een nieuwe boetiek, maar een ware vitrine voor alle vakmanschap waar het huis voor staat. Mocht je een weekendje in de planning hebben sla dan zeker het prachtpand aan het Place Vendôme in Parijs niet over.

Building, Landmark, Classical architecture, City, Architecture, Human settlement, Town, Town square, Palace, Public space, pinterest
Maison Louis Vuitton Vendôme

Dit zijn de beste streetstylelooks van Parijs Fashion Week >