Heerlijk lief nieuws om je woensdagochtend mee te beginnen. Knapperds Sam Smith en Brandon Flynn zijn ZOENEND op de foto gezet. En ja, het is enorm zoet.

De Britse zanger en 13 Reasons Why-ster liepen casual door New York City's Greenwich Village. Hand in hand. Kussend. Lachend. En ze zijn pardoes ons favoriete celebritykoppel van het moment:

xView full post on X

De 25-jarige Sam en 23-jarige Brandon werden blijkbaar ook maandagavond al samen gespot, tijdens een intiem diner in New York.

Brandon Flynn kwam onlangs voor het grote publiek uit de kast, toen hij in een post rondom de Australische verkiezingen over het homohuwelijk duidelijk maakte dat ook hij deel uitmaakt van de LGBTQ-community:

Goed getrainde socialmedia-ogen merkten nu plots op dat Sam met een 'x' op de post had gereageerd. Och.

Sam Smith werd eerder gelinkt aan model Jay Camilleri in 2016 na een korte relatie met model Jonathan Zeizel in 2014. Eerder dit jaar gingen er geruchten dat Brandon Flynn zou daten met zijn 13 Reasons Why-tegenspeler Miles Heizer, maar de twee hielden daarover de lippen toen stijf op elkaar.

Volgens insiders treedt Sam Smith aanstaande zaterdag op tijdens Saturday Night Live en we hopen nu naarstig dat Brandon Flynn zijn plus 1 zal zijn.