Werden we vanochtend eerst verrast met het gezellige nieuws dat Sam Smith en 13 Reasons Why-ster Brandon Flynn een kersvers koppel zijn, dient zich alweer de nieuwste omg-hoe-leuk-dat-deze-twee-samen-zijn aan.

Want dit is vers van de pers, mensen. Er zijn namelijk twee Stranger Things-sterren hartstikke aan het daten.

People, Fun, Smile, Event, pinterest

Drie keer raden wie? Kleine hint:

Premiere, Hairstyle, Event, Cheek, Suit, Fun, Interaction, Formal wear, White-collar worker, Smile, pinterest
Getty Images

Oké, daarmee zetten we je misschien een beetje op het verkeerde been. Want Nancy Wheeler mag in Stranger Things dan wel een setje zijn met Steve Harrington (dat haar! Dat haar!), in het echt viel ze juist voor de charmes van Jonathan Beyers.

Jep.

Natalia Deyer en Charlie Heaton zijn IRL een koppel!

Hair, Facial expression, Hairstyle, Formal wear, Event, Premiere, Dress, Fashion, Suit, Carpet, pinterest
Getty Images
THIS.IS.HAPPENING.

Kan Jonathan in de serie alleen maar hopeloos verlangen naar Nancy, in het 'echie' wist-ie het wel voor elkaar te krijgen. De twee werden gisteren hand-in-hand op de kiek gezet:

instagramView full post on Instagram

Zoetzoetzoet.

Hair, Face, Hairstyle, Nose, Cheek, Chin, Forehead, Human, Scene, Bangs, pinterest

Netflix kan zich op dit moment geen betere promotie wensen voor hun succesvolle serie, want seizoen 2 staat eindelijk voor de deur. Op 27 oktober kunnen we ons weer onderdompelen in de mysterieuze wereld van de Duffer-broers, en wie weet zien we dan Nancy ook in de serie voor Jonathan kiezen. Al is douchey Steve natuurlijk ook een heerlijk karakter:

Hair, Hairstyle, Forehead, Human, Long hair, Hair coloring, Jaw, Black hair, Step cutting, Neck, pinterest

Schijnbaar zijn Natalia en Charlie al sinds begin dit jaar een koppel en begonnen ze tijdens het eerste Stranger Things-seizoen met daten. Een bron vertelt aan Life & Style:

'They've been together since before Season 2 of the Netflix series began filming in October. They're inseparable, and spend nearly every waking minute together, on set and off.'

Och. Is het al 27 oktober?!