Opmerkelijke feiten over Meghan Markle's ex-man

En, lijkt hij op prins Harry?

Meest gelezen

Voordat prins Harry op zijn witte paard het leven van Meghan Markle binnen kwam galopperen, was er die andere prins in haar leven. De prins die nu inmiddels ex-man heet, want Meghan was ooit getrouwd met een filmproducent/talentmanager in Los Angeles.

Voor Meghan en Harry binnenkort – zoals echte royal watchers beweren – in het huwelijksbootje stappen, hebben we hier wat achtergrondinformatie over Markles voormalige man, Trevor Engelson.

Advertisement - Continue Reading Below

Ze zijn twee jaar getrouwd geweest.

In 2004 begonnen Meghan en Trevor met daten, en na een 7 jaar durende relatie besloten de twee op 10 september 2011 elkaar het jawoord te geven in het Jamaica Inn in Ocho Rios op – jawel – Jamaica. Slechts twee jaar later, in augustus 2013, ging het nog jonge bruidspaar uit elkaar.

Het is onduidelijk waarom ze zijn gescheiden.

Helaas geen juicy details. Hun huwelijk strandde min of meer geruisloos, ze waren simpelweg niet genoeg aan elkaar gewaagd.

Engelson werkt momenteel aan een 'divorce comedy' waarin de Royal Family centraal staat.

Het is fictie, maar desondanks zullen er ongetwijfeld stukken uit zijn persoonlijke ervaringen met Meghan voorbijkomen. De officiële pitch voor de show, die ontwikkeld wordt voorzender Fox, werd omschreven als:

'Divorce is hard. Sharing custody is harder. Sharing custody with the British Royal Family when your wife marries a prince, in the unforgiving spotlights of London's tabloid media, is next level.'

Engelson is een paar jaar ouder dan Markle.

Hij is op 23 oktober 1976 geboren in Great Neck, New York. Dat maakt hem 41, zij is 36.

Hij heeft verschillende films geproduceerd.

Onder andere de 9/11-film Remember Me, License to Wed, met Robin Williams, en All About Steve. Op het moment is hij bezig met verschillende televisieprojecten, zoals Heathers en Snowfall.

Zal Meghans eerdere scheiding impact hebben op haar huwelijk met prins Harry?

Het Britse koningshuis heeft al wel voor hetere vuren gestaan, dus het gelukkige koppel zou zelfs in Westminster Abbey kunnen trouwen. Dankzij de General Synod Ruling van 2002 is het toegestaan voor gescheiden mensen om te hertrouwen in de Engelse kerk, mits ze toestemming hebben gekregen van de koningin. Dus het is nog even wachten op het antwoord van the Queen herself.

Bron: Harpers Bazaar NL