Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Rihanna heeft nieuwe slippers

Rihanna: ster in zingen, kei in producten bedenken. Haar Fenty Beauty-lijn, mét een rits donkerdere kleuren, loopt nog steeds als een trein, en dat gaat geheid ook gebeuren met de nieuwe slides die ze voor Puma ontwierp. Kijkt u mee:

instagramView full post on Instagram

Die 'F.' en 'U.' staat dus niet voor f*ck you, maar voor Fenty University. Dat je 't weet. Hier vind je ze vanaf morgen, 5 oktober, online.

2. Het is Werelddierendag!

Hoera, hoera! De liefste internationale feestdag van het jaar. We nemen voor de gelegenheid even de ruimte een rits hartverwarmende katten-, honden- en andersoortige dierenplaatjes op een rij te zetten. Vandaag mag het hè, want Werelddierendag. En geef je eigen huisdier nog even een extra pakkerd.

[youtube ]https://www.youtube.com/watch?v=de6uTMEiZf0[/youtube]

En het slotakkoord: ELLE's Esther met haar Mozes.

3. Koop een foto, geef een ander een vakantie cadeau

Kende je vast nog niet, maar bestaat nu ook in Nederland: reiszoekmachine KAYAK.nl, waar je terecht kunt voor de scherpste reisaanbiedingen. Om te vieren dat ze nu ook in Nederland werken, hebben ze iets moois bedacht: een fototentoonstelling bij galerie Vroom & Varossieau, waar je de prachtigste foto's van Amsterdam door bekende fotografen en reisbloggers kunt zien. Ik hoor je denken: what's in it for me? Dat je jezelf én een ander iets cadeau kunt doen: jezelf een mooi portret van een prachtige plek in onze hoofdstad, en een ander een vakantie. Want de opbrengsten van de foto's gaan naar Reis met je Hart, dat trips organiseert voor zij die dolgraag willen reizen, maar het niet kunnen betalen. Win, win, win. De tentoonstelling is van 5 tot 8 oktober te zien.

4. Takkie is 25 jaar!

En Jip & Janneke ook. Dat viert HEMA, met een speciale collectie. Takkie-fans, haalt uw hart op, want je kunt tegenwoordig onder een Takkie-dekbed slapen:

Pattern, Polka dot, Design, Music, pinterest
HEMA

Wachten hoeft niet; vanaf vandaag ligt de collectie in de winkel, die oa ook bestaat uit de Jip & Janneke-boeken, een Jip & Janneke-opbergmand en een Takkie-onesie.

5. All Stars krijgt een vervolg

Sluiten we af met wat nostalgie: All Stars krijgt een vervolg, genaamd Small Stars, waarbij de jonge jaren van de hoofdrolspelers centraal staan. Het belooft goed te worden, want dezelfde regisseur staat weer aan het roer: Jean van de Velde. Op play: