Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Sasha Pieterse doet een boekje open over de Pretty Little Liars spin-off waar ze binnenkort met Janel Parrish (Mona) in zal verschijnen. Want, de grote vraag is natuurlijk: 'Zijn Alison en Emily daarin nog bij elkaar?' Sasha geeft kort maar krachtig antwoord: 'Jazeker'. Maar dat heeft nogal wat voeten in de aarde.

Shay Mitchell, de vertolker van Emily, gaat namelijk spelen in weer een ándere serie van de PLL-bedenkers, genaamd The Heiresses. Ze kan dus niet verschijnen in de PLL spin-off The Perfectionists, dus daar moeten de makers omheen schrijven. Sasha laat echter HollywoodLife weten:

'I know a lot of the fans are wondering about Emison, and Emison is good. We're great. The babies are good. That stays the same.'

Phew.

Baby, Child, Birth, Childbirth, pinterest

Nog meer Pretty Little Liars-nieuws, want bedenker I. Marlene King heeft zojuist onthuld wat het geslacht is van Caleb en Hannahs kindje.

Hoewel er veel vragen werden beantwoord in die veelbesproken finale-aflevering van PLL, bleven er namelijk ook nog wat dingen open. En daar bestoken fans King dagelijks mee. Tja, wel zo handig om dan maar voor eens en voor altijd te antwoorden.

Dus dat deed ze:

xView full post on X

Ashley Benson, de actrice die Hannah vertolkt, wilde een tweeling en dat krijgt ze dus. Ach.

Interaction, Scene, Jacket, Conversation, Movie, Black hair, pinterest

Chrissy Teigen laat weten dat zij en man John Legend binnenkort weer met IVF beginnen om hun gezin uit te breiden. Het model is altijd openhartig geweest over haar struggle om zwanger te worden en vertelt nu aanIn Style dat ze na jaren van hormoonbehandelingen nog één embryo over heeft en die binnenkort laat implanteren:

'We were left with three embryos. The first little girl didn't work, and then the second is Luna.'

Mensen op social media danken Chrissy Teigen nu massaal over haar openheid over het onderwerp, waar nog steeds een enorm taboe op rust:

Hear hear!


Lionel Richie zweet peentjes. De afgelopen weken duiken er steeds meer foto's op van de 34-jarige Scott Disick en 19-jarige Sofia Richie, die ehm, het 'erg gezellig' samen hebben op vakantie. En daar is papa Lionel allesbehalve blij mee.

Aan Us Weekly vertelt de zanger:

'Have I been in shock?! I'm the dad, come on. I'm scared to death, are you kidding me?'

Scott en Sofia maakten hun relatie de afgelopen week 'Instagram official' tijdens hun vakantie in de Girls Gone Wild-villa in Puerto Vallarta. Blijkbaar zijn de twee sinds begin september aan het daten. Een insider vertelt aan E! News dat Sofia 'erg blij' met haar nieuwe relatie is, en het leuk vindt dat Scott 'voor haar zorgt'. Hmm...


Ook Twilight-acteur Kellan Lutz is dolgelukkig in de liefde en ging onlangs op één knie. In de talkshow van Steve Harvey bevestigt Kellan dat hij is verloofd met model Brittany Gonzalez.

Eind vorig jaar schreef de acteur op Instagram nog een lang en openhartig bericht over 'de liefde van zijn leven':


Minder gezellig liefdesnieuws voor Tyra Banks. Het model en Erik Asla zijn na zo'n vier jaar samen uit elkaar. People laat weten dat Asla uit hun gezamelijke huis in Los Angeles is getrokken, maar dat ze nog steeds op goede voet staan met elkaar en samen blijven werken aan hun werkprojecten.

Tyra en Erik verwelkomde in januari 2016 nog samen zoontje York via een draagmoeder.


Cara Delevingne heeft een nieuwe coupe! Het model doopte net voor de lancering van haar eerste boek haar haren in de donkere verf:

Zéér herfstproof, als je het ons vraagt.