Child, Eating, Cake, Food, Birthday, Toddler, Dessert, Food craving, Baby, Baked goods,

Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Ben & Jerry heeft een nieuwe smaak

Sweet Honeycomb, is de naam, en het zit vol krokante choco-honeycomb chunks met daardoorheen een honing-karamelsaus. Dat zijn dus al veel redenen om de pot te kopen en te proberen, maar er zijn er nóg meer.

De honing komt namelijk van een nieuwe leverancier, het Duitse nearBees, waardoor bijenhouders een eerlijke prijs krijgen en de bijenpopulatie in stand wordt gehouden. (Lees je vooral even in over de bijencrisis). Nog een laatste reden: met het ijs wordt aandacht gevraagd voor de Home Safe Home-campagne, waarmee Ben & Jerry's, samen met partners als de IRC en VluchtelingenWerk Nederland, een specifieke groep mensen steunt die gevlucht zijn voor oorlog en geweld, maar nog steeds onveilig zijn. Halen dus, die bak.

http://www.benjerry.nl/files/live/users/fb/gb/di/bnjnluser/files/profile/BenJerry_HomeSweetHoneycomb_Ingredienten_web.jpg

2. De prijswinnende champagne van Lidl is vanaf vandaag te koop

Deze zomer ging bij half Nederland de vlag uit toen Lidl bekend maakte dat hun spotgoedkope 'champagne' door kenners beter werd beoordeeld dan wereldberoemde merken die bijna tien keer zo duur zijn.

http://hbznl.h-cdn.co/assets/17/40/480x480/1507121499-syn-hbz-1507107345-cremant.jpg

Op de International Wine & Spirits Competition sleepte de Crèmant de Bourgogne AOP Brut dan ook de 'Silver Outstanding'-award binnen. De schuimwijn (want hij mag officieel geen champagne worden genoemd) kreeg een score tussen de 86 en 89,9 en werd 'droog maar toch rijk, met een intrigerend aroma van fruit en een goed gedefinieerde zuurheid' genoemd.

Lidls mousserende wijn scoorde daarmee hoger dan de échte champagnes van 's werelds beroemdste merken en goed nieuws: hij is vanaf vandaag te koop, voor €6,99 de fles.

3. Bij H&M koop je nu je eigen vintage jasje terug

Vanaf vandaag te krijg: de Close the Loop-collectie van H&M, waarbij ze afgedankte spijkerjasjes gebruikten die door klanten werden ingeleverd. Dit is hoe ze die denim recycleden:

Happy, Sky, Fun, Mountain, Travel, Photography, Gesture, Smile, pinterest
H&M
Photograph, Water, Standing, Photography, Rock, Sea, Black-and-white, Adaptation, Vacation, Coast, pinterest
H&M
Blue, Electric blue, pinterest
H&M

Kijk, daar worden we blij van. Hier shop je de collectie.

4. Julia Roberts speelt in een paar minuten haar hele filmcarrière na met James Corden

Bril-jant. Notting Hill, Pretty Woman, Erin Brokovich, Eat Pray Love; alles komt voorbij. Play.

youtubeView full post on Youtube

5. Die nominatie voor die award van House of Animals, voor ons antibontbeleid? Die hebben we gewonnen!

Hoera, feest! Op nog heel veel jaren zonder vachten in het blad; behalve deze van creative director Esther Coppoolses teckel Mozes, dan, die komend nummer op de cover schittert: