Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. McDonald's komt met een vegan hamburger

Klinkt als water en vuur, maar het is echt gebeurd: McDonald's is een proef gestart met een vegan hamburger, getiteld de McVegan. De burger ziet eruit als een normale hamburger, maar in plaats van een stuk vlees, zit er een op sojabasis gemaakte schijf veganistisch vlees in:

instagramView full post on Instagram

De McVegan is helaas alleen nog verkrijgbaar als proef in Finland, maar wij zetten ons geld in op een uiteindelijke wereldwijde verkoop; dit moet haast wel een lucratieve stap zijn, immers.

2. Harrison Ford en Ryan Gosling zijn te leuk in dit interview

This Morning's Allison Hammond interviewde Harrison Ford en Ryan Gosling en dat ging niet helemaal volgens plan. Harrison Ford staat bekend om z'n grumpy filmrollen, maar in interviews blijkt hij allesbehalve grumpy te zijn. Of in ieder geval niet in deze. Alles wordt door elkaar gezegd, er wordt whiskey gedronken, een van de drie schiet continu in de lach... Nou ja, op play, dan zie je wat we bedoelen:

3. Dunkin' Donuts opent in Utrecht

Zoetekauwen: haal je hart maar op, want donderdag 12 oktober opent er een filiaal in Utrecht, om 07.00u op Vredenburg 1. En ja, die tijd en locatie moet je zo exact weten, want de eerste honderd klanten krijgen een jaar (!) lang gratis donuts.

https://media.giphy.com/media/DdXvsiNUCcP84/giphy.gif

4. Jeroen Pauw is weer verliefd

Lief: gisteren was hersenonderzoeker Erik Scherder te gast bij Pauw, die voor zijn uitleg over (verliefde) hersenen Jeroen Pauw voor het blok zet. 'Ik heb begrepen Jeroen, maar dat is misschien een kleine ontboezeming, dat jij weer verliefd bent geworden.'

Pauws verlegen antwoord:

5. Het is morgen de Nationale Kringlopendag!

Kijk, daar worden we blij van. Ieder jaar worden er op die dag in verschillende kringlopen in het land activiteiten georganiseerd. Droom je bijvoorbeeld al een tijdje van een kringlopentour, maar heb je gewoon auto of rijbewijs? Bij kringloop Rataplan kun je mee met een gratis bustour, die je een middag lang langs vier of vijf verschillende kringlopen neemt.

ELLE gaat morgen met een delegatie van drie, op zoek naar de allerbeste vondsten; het resultaat lees je volgende week op ELLE.nl.

https://media.giphy.com/media/3o85xAojNshmzlySyc/giphy.gif