Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Meryl Streep die nog steeds haar tas met Michelle Obama-print rockt. En terecht. In juli spotten we de actrice voor het eerste met de tas, waarover ze op de vraag wat ze droeg antwoordde: 'The 'Still My President' Bag from the We Were Eight Years in Power collection, of course.' En Meryl blijft met liefde haar politieke stempel drukken:

Product, Plaid, Red, Tartan, Design, Pattern, Textile, Fun, Photography, Fashion accessory, pinterest
Getty Images

2. Vandaag is een van de lekkerste dagen van het jaar: Nationale Krokettendag. Als Hollander een dag die je natuurlijk niet aan je voorbij kunt laten gaan – het perfecte excuus om de hele dag ongegeneerd kroketten te bestellen. Om je een handje te helpen, hebben onze zussen van ELLE Eten de beste kroketten voor je gevonden die tot aan je deur bezorgd kunnen worden. Yum.

3. Miley Cyrus crushed Jimmy Fallon in zijn eigen Lip Sync Battle. Briljant. Miley was te gast in de Tonight Show, waarin ze het tegen de gastheer opnam en hem volledig inmaakte met Once in a Lifetime van Talking Heads. Meest vermakelijke kijkvoer van de dag, neem er een kroketje bij en op play:

youtubeView full post on Youtube

Check hier nog even het origineel uit 1980:

4. Nu al de leukste kerstballen van het seizoen: de flamingo in kerstoutfit, vliegende schotel en hamburger. En je scoort ze – ja, nu al – bij Topshop. Want voor je het weet is het december.

Holiday ornament, Christmas ornament, Ornament, Christmas decoration, Fashion accessory, Earrings, Interior design, pinterest
Topshop Christmas 2017

5. Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van je favoriete serie: Holland's Next Top Model. Maandagavond is het vaste prik voor de buis: vanaf 4 september, 9 weken lang is HNTM elke maandagavond bij RTL 5 om 20.30 uur te zien.

Lees hier onze recap van de vorige uitzending >