Natalie Zettel. Waarschijnlijk heb je nog nooit van haar gehoord, maar het 22-jarige model ging een aantal jaar geleden plots viral, omdat de media erachter kwam dat ze het nichtje van de Kardashian-Jenners is.

Dat zit zo: Natalie's moeder is Karen Houghton, de zus van Kris Jenner. En dat zorgt voor aardig wat goede genen. Net als haar beroemde nichtjes staat Natalie geregeld model, maar leeft ze naar eigen zeggen verder 'een doodnormaal leven'. Hier zien we haar met oma Mary Jo Campbell:

instagramView full post on Instagram

En hier knuffelt ze met nichtje Kylie Jenner:

Natalie slaagde in 2016 van de middelbare school (zie je wel; heel normaal gebleven) en op haar afstudeerfoto's lijkt ze als twee druppels water op Kendall Jenner:

Hoewel Kris Jenner en haar zus Karen Houghton het naar verluidt niet zo goed met elkaar kunnen vinden, is Natalie wel veel samen met de Kardashian-Jenner clan. Een bron die dichtbij de familie staat zei in een interview dat Kris en Karen niet goed met elkaar overweg kunnen omdat Kris het niet eens is met de mannen die Karen datet. 'Hoewel Karen de nuchtere lieverd is, voldoet ze zeker niet aan de "glam-normen" die Kris graag publiekelijk projecteert op haar familie,' aldus de bron.

De vader van Natalie is Mark Zettel, over wie maar weinig bekend is. Karen Houghton en Mark Zettel waren getrouwd van 1996 tot 2002.

De laatste tijd zien we op Zettels Instagram de ene na de andere prachtige modellenfoto:

Natalie poseerde zelfs in de zwemkledinglijn van haar nichtjes, want hé, familie:

En voor GoodAmerican, het merk van tante Khloé Kardashian.

Wisten we niet.

Shop in de stijl van Kendall Jenner
calvin klein crop top
Top met logoprint

Calvin klein Jeans, € 49,90

SHOP

De Bijenkorf
string met logo
String met logo

Calvin Klein, € 18

SHOP

String, Calvin Klein
mango bermuda broek
Bermuda broek

Mango, € 25,99

SHOP

De Bijenkorf
nike sneakers
Sneakers

Nike Air Max, € 150

SHOP

De Bijenkorf
Van: ELLE US