Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Cheers to the freakin' weekend! Lidl verkoopt eindelijk hun bekroonde fles bubbels voor een zacht prijsje in Nederland. De fles Crémant de Bourgogne Blanc NV werd afgelopen zomer door de jury van de International Wine & Spirits Competition bekroond met een Silver Outstanding-award – en hij kost slechts € 6,99. Inslaan dus voor de feestdagen, zou ik adviseren. Je moet er wel voor naar een Lidl-filiaal, want de budgettopper is online volledig uitverkocht.

youtubeView full post on Youtube

2. Er is een nieuw shopwalhalla in town. Of nou ja, online. About You is gelanceerd in Nederland en de online retailer belooft een grote te worden. Van mbyM tot Samsoe & Samsoe, Paul & Joe Sister, Levi's, Ray-Ban, Steve Madden, Puma, The Kooples, Zoe Karssen, New Balance, Lee, Komono, Free People, Eastpak... Afijn, al je favoriete brands onder een dak. Check snel: aboutyou.nl.

3. Miley Cyrus en lief Liam Hemsworth maken voor het eerst sinds ruim vier jaar samen een rodeloperverschijning. Tijdens de première Thor: Ragnarok in Los Angeles – waarin Liams broer Chris te zien is als Thor – verschenen de twee love birds verliefder dan ooit. Waarom dit zo leuk is? De laatste keer dat de twee samen op een rode loper verschenen was in 2013! Kijk nou hoe leuk dit koppel is:

Red carpet, Carpet, Premiere, Suit, Event, Formal wear, Flooring, Tuxedo, pinterest
Getty Images

4. Op slag verliefd zijn we op deze pumps van Dior. De nieuwe fluwelen beauties zijn onderdeel van de najaarscollectie van Dior (die vanaf nu verkrijgbaar is), en heten toepasselijk DIORAMOUR. De pumps van de hand van Maria Grazia Chiuri hebben een rood hart op de hiel van grenadinerood lakleer. Hebben.

High heels, Footwear, Black, Leg, Red, Shoe, Pink, Tights, Ankle, Joint, pinterest
Dior

5. En we blijven nog even in de shopmodus: we hebben namelijk een nieuwe favoriete winterjas voor je gevonden. Het Frans-Italiaanse merk Moncler en online retailer Stylebop.com hebben de handen ineengeslagen en een must-have winterjack gelanceerd. Het oversized (uniseks) donsjack heeft stoere ritsen over de mouwen lopen langs een – very on-trend – logostrip. De gelimiteerde puffer jackets zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar via Stylebop.com.

Photograph, Snapshot, Fashion, Standing, Street fashion, Footwear, Leather, Pedestrian, Photography, Textile, pinterest
Moncler X Stylebop.com