Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Shane Kluivert krijgt een eigen kookboek. De 10-jarige zoon van Patrick Kluivert en Rossana Lima is hard op weg de nieuwe Jamie Oliver te worden. De minichef heeft inmiddels meer dan 100.000 views op zijn YouTube-kanaal met kookvideo's – die briljant zijn. Dit viel ook Kosmos Uitgevers op; in het voorjaar van 2018 komt het kookboek voor kinderen en ouders uit, waarin de jonge foodblogger zijn favoriete recepten deelt. Een voorproefje:

youtubeView full post on Youtube

2. Het mooiste Dutch design is nu ook online verkrijgbaar. Hoera! Amsterdams favoriete conceptstore X Bank heeft een webshop gelanceerd. De winkel aan de Spuistraat richt zich exclusief op Nederlandse mode, kunst en design, waarvan nu een exclusieve collectie ook online verkrijgbaar is. Om dat extra te vieren vind je in de webshop een exclusieve samenwerking met David Laport en de limited edition Daily Paper X X BANK swimwear-collectie. Shoppen maar: xbank.amsterdam.

3. Voor de VrijMiBo: Hennessy lanceert een bijzondere fles cognac. Na spraakmakende samenwerkingen met oa Futura en Scott Campbell heeft Hennessy dit jaar een nieuwe creatieveling gestrikt. De New Yorkse graffiti artist JonOne heeft de populaire Hennessy Very Special Limited Edition ontworpen, die je met liefde op tafel laat staan nadat je je glas hebt ingeschonken. Bijzonder goed cadeau-idee ook voor onder de boom. Hint, hint. Je scoort 'm bij de beter gesorteerde slijterijen voor € 39,50.

Liqueur, Drink, Alcoholic beverage, Distilled beverage, Alcohol, Bottle, Glass bottle, Whisky, pinterest
Hennessy Very Special Limited Edition by JonOne

4. Zoë Kravitz staat model in de bad-ass campagne van Saint Laurent. De übercoole dochter van Lenny heeft het allemaal: zang- en acteertalent, een knappe kop, gevoel voor stijl en ook de nodige model-skills. Niet gek dat Anthony Vaccarello de 28-jarige heeft gestrikt voor de zomercampagne voor 2018 van het label. Mooie plaatjes als gevolg, kijk maar mee:

5. Vrijdagmiddagluistervoer van het Nederlandse viertal Mister and Mississippi. Interstellar Love Part 2 heet de nieuwe single, afkomstig van het album Mirage dat eerder dit jaar uitkwam. Kijk en luister hieronder snel naar de nieuwe track. Liever live? Kan ook; er staan achttien nieuwe clubshow in Nederland en Duitsland op het program. Tickets scoor je hier.