Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Die verloving van Prins Harry en Meghan Markle kruipt steeds dichterbij. Verklaarden geloofwaardige bronnen rondom het Britse Koningshuis al dat de twee binnenkort hun trouwplannen bekend zullen maken, nu druppelt het nieuws naar buiten dat Meghan Markle definitief stopt met de hitserie Suits én acteren.

Het gerucht dat het zevende seizoen het laatste Suits-seizoen van Meghan zou worden ging al langer, maar nu bevestigen insiders het: Meghan stapt uit de acteerwereld.

Hair, Face, Nose, Lip, Black hair, Long hair, Mouth, Brown hair, Scene, Smile, pinterest

Volgens die insiders heeft Meghan het de bazen van de serie afgelopen week laten weten, en gaat ze zich als kersverse verloofde van Prins Harry richten op vrijwilligerswerk en breidt ze haar werk voor Unicef uit.

Prins Harry en Meghan Markle leerden elkaar in juli 2016 kennen. De Britse prins schijnt afgelopen augustus, tijdens een gezamenlijke trip naar Botswana, op één knie te zijn gegaan. Royaltykenners laten weten dat de twee hun verloving begin november bekend zullen maken.


Riverdale-fans zwijmelen er ook op los. Volgens velen noemt Cole Sprouse on-screen en off-screen vriendin Lili Reinhart namelijk in zijn nieuwste Instagrampost 'de liefde van zijn leven'. Och:

instagramView full post on Instagram

Intussen feliciteert Game of Thrones-actrice Maisie Williams haar beste vriendin en tegenspeelster, Sophie Turner, met haar kersverse verloving. Zoe-hoet:


Paris Jackson trekt op een hele andere manier de aandacht op Instagram. Het model deelde een body-positive topless foto van zichzelf in Calvin Klein Underwear, om te laten zien dat 'niemand perfect is':

Bij het kiekje schrijft ze:

'comfortable in my rolls. fuck wit me.'

Al kunnen wij geen 'rol' bekennen...


Voor wie bang is zich in 2018 te gaan vervelen, no worries. Netflix heeft zojuist bekendgemaakt dat ze volgend jaar met maar liefst 80(!) nieuwe films komen. De streamingdienst wil daarmee de schaal waarop het films aanbiedt gelijktrekken met de serieproductie.

Wel jammer: Disney haalt al haar films en shows volgend jaar van de streamingdienst en komt met een eigen platform. Daar gaat dus voor Netflix een gat vallen. Jammer, vinden ook de Netflix-bazen, maar ze drukken iedereen op het hart dat ze er alles aan zullen doen om dat gat te vullen. We zijn benieuwd...

Forehead, Chin, White-collar worker, pinterest