Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. De tweede collectie van Heidi Klum en Lidl: omdat de feestdagen al een fikse duit kosten. Ronde twee voor het model en de Duitse discounter, na het succes van de eerste collectie 'Heidi & The City' hebben de twee nu een feestelijke collectie voor de decembermaand gemaakt. De betaalbare collectie (prijzen liggen tussen de € 9,99 en € 39,99) heet toepasselijk '#LETSCELEBRATE' en is vanaf 4 december verkrijgbaar online en in Lidl-filialen door het ganse land.

Fashion, Dress, Fun, Little black dress, Event, Leg, Fashion design, Photography, Formal wear, Style, pinterest
#LETSCELEBRATE
Room, Sleeve, Kitchen, Dress, Food, Plant, Christmas decoration, Christmas eve, Christmas, Top, pinterest
#LETSCELEBRATE

2. Met deze fles Jägermeister maak je kans op een Pioneer-draaitafel. Geen grap. Jägermeister houdt van muziek en om dat te vieren presenteren de Duitse kruidenlikeurmakers de limited edition Vinyl56-fles. Het etiket van de fles is een ode aan muziek en vinyl en is ontworpen door de Amsterdamse illustrator Stefan Glerum. Onder de gelimiteerde flessen zijn 56 stuks verstopt waarmee je een heuse Jägermeister X Pioneer PLX-500 draaitafel wint. Veranderen de platenspelers op jouw etiket duidelijk van kleur in de vriezer (koel 'm tot -18°C in de vriezer), dan heb je prijs. De Jägermeister Vinyl56-fles is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Gall & Gall, zowel online als in alle winkels.

Liqueur, Drink, Alcoholic beverage, Distilled beverage, Alcohol, Label, Jägermeister, Bottle, Wine, Beer, pinterest
Jägermeister Vinyl56

3. Meer op het gebied van food: de beroemde HEMA-rookworst krijgt er een pittig broertje bij. De rookworst is één van de populairste HEMA-producten ooit en al bijna 90 jaar in het assortiment. Dus vond de winkelketen het tijd voor wat variatie. Voor de nieuwe pittige variant zijn meer specerijen gebruikt, die zorgen voor de extra pit. Je hebt op drie momenten de kans om de spicey worst (à € 2,25) te bemachtigen; van 16 oktober t/m 5 november, 20 november t/m 3 december en in 2018 van 19 februari t/m 3 maart. Let op: op=op!

Food, Sausage, Frankfurter würstchen, Bell peppers and chili peppers, Font, Chili pepper, Vegetable, Plant, Chorizo, Knackwurst, pinterest
HEMA

4. Mart Visser opent een tijdelijk museum in Amsterdam. De couturier presenteert dit jaar zijn vijftigste couturecollectie, een mooie aanleiding om in Amsterdam een tijdelijk museum met een conceptstore te openen. Beyond Context is van 17 oktober tot en met 19 november 2017 te bewonderen in The Artesia, Herengracht 541 te Amsterdam. Info: martvisser.nl.

Statue, Mannequin, Fashion, Sculpture, Art, Architecture, Fashion design, Performance, Display window, Monument, pinterest
Mart Visser - Beyond Context

5. Wil je onze Personal Style Award-winnaar Jett Rebel live zien? Kan! Moet je wel opschieten. De excentrieke zanger maakte bekend dat er elf extra Super Pop-shows aankwamen en de kaartverkoop gaat inmiddels als een malle. Haastje-repje; Jett Rebel live is de beste show die je dit jaar nog gaat zien – kunnen we zeggen uit eigen ervaring. Bekijk hier alle tourdata.

instagramView full post on Instagram

Hij was depressief, gebruikte drugs alsof er geen morgen was en dropte drie albums in een jaar. Maar nu is alles anders in het leven van muzikant en stijlfiguur Jelte Tuinstra, aka Jett Rebel >