Op 10 oktober kwam Jupiter, de planeet van geluk en ontwikkeling, het sterrenbeeld Schorpioen in. Fantastisch als dit jouw sterrenbeeld is, maar wat als dat niet zo is? Dan nog kan deze gebeurtenis een lading mazzel en potentie je leven in slingeren. Onze astrologe Rebecca Gordon van My Path Astrology deelt haar inzichten in deze astrologische verschuiving.

Ram

Het universum heeft het beter met je voor dan je denkt. Jupiter bevindt zich in jouw financiële zone, waardoor er ruimte komt voor investeringen, samenwerkingen en nieuwe, veelbelovende contracten.

Stier

Jupiter, planeet van het geluk, komt jouw zone van contacten binnen, wat invloedt heeft op je zaken- en liefdesleven. Sta open voor anderen en realiseer je dat samenwerken jouw kracht is.

Tweelingen

Je bereikt nieuwe dimensies in je carrière omdat je messcherp bent, goed slaapt en sport. Dat Jupiter nu Schorpioen binnentreedt, is goed voor jouw gezondheid en werk.

Kreeft

Dat Jupiter nu een ander waterteken, namelijk Schorpioen, binnenkomt overrompelt je eerst, maar zal je uiteindelijk bewegen om nieuwe sferen binnen te treden. Je creativiteit zal je leiden.

Leeuw

Leeuwen pakken de zaken atijd groots aan. Dit jaar is het niet anders; investeren in of het verkopen van onroerend goed zal je geen windeieren leggen.

Maagd

Je bent er klaar voor de buitenkant af te pellen en naar de kern van je gedachtes te gaan. Doe onderzoek, schrijf een boek en verspreid je ware boodschap in de wereld.

Weegschaal

De littekens die je de afgelopen vijf jaar opliep, verdwijnen langzaam nu je je fantastische, ware ik weer laat zien. Jupiter brengt je in een periode van financiële groei nu je je eigen waarde kent en niet bang bent vragen te stellen.

Schorpioen

Elke twaalf jaar komt Jupiter langs om je geluk en mogelijkheden te bezorgen. Het leven biedt tal van verleidingen, kies slim je eigen pad. Liefde kent een magische kwaliteit als de dromerige Neptunus in de baan van Jupiter komt dit jaar.

Boogschutter

Jupiter dringt binnen tot de kern van jouw sterrenbeeld en brengt een gevoel van ruimte en rust met zich mee. Je spiritualiteit bereikt nieuwe niveaus. Luister naar je gevoel en neem de tijd om je terug te trekken.

Steenbok

De tijd dat je alleen maar werkte en geen tijd voor plezier had is voorbij; Jupiter dringt door tot je sociale leven. Het is misschien spannend, maar dit is een goed jaar om nieuwe vrienden te maken die je inspireren en begrijpen.

Waterman

Jupiter regeert in jouw sterrenbeeld, waardoor er nieuwe carrièremogelijkheden ontstaan. Misschien verander je van baan, ga je de zakenwereld in, begin je een eigen bedrijf of maak je je bedrijf juist groter. Je fantastie kent geen grenzen nu Neptunus je toestaat groots te dromen.

Vissen

Met jouw creativiteit en netwerk, kun je dit jaar meer mensen bereiken. Of dat nou via verschillende media of lesgeven is, je invloed zal zich uitbreiden.

Heb jij je horoscoop voor vandaag al gelezen? >

Van: Harper's BAZAAR US