Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Het web is weer eens in rep en roer over een Kardashian. Dit keer moet Khloé het bezuren. De realityster deelde op Instagram een nieuw kiekje van zichzelf en lief Tristan Thompson waarop, opmerkelijk, géén baby bump te zien was. En dat terwijl ze voor paparazzi steeds angstvallig haar buik verhult:

instagramView full post on Instagram

Maar wat ontdekten getrainde ogen? Khloé heeft flink aan de foto zitten sleutelen en de baby bump wellicht weggefotoshopt. Het nieuws wordt volgens bronnen namelijk in Keeping Up With The Kardashians groots bekendgemaakt en mag daarvóór niet uitlekken (ook al weet iedereen het al, maar dat terzijde).

Afijn, die foto dus. Wanneer je inzoomt zie je duidelijk dat er geklust is rondom het buikgebied. Zo heeft Tristan plots nog maar drie vingers:

Arm, Waist, Shoulder, Muscle, Abdomen, Joint, Hand, Human body, Trunk, Stomach, pinterest

En ook bij haar knie lijkt er iets mis te zijn gegaan...

Human leg, Footwear, Leg, Shoe, Ankle, Calf, Foot, Thigh, Joint, Human body, pinterest

Khloé lijkt haar les geleerd te hebben en postte nadien, net als zusje Kylie, dan maar een Instagramfoto from the waist up:

Veel makkelijker.

We blijven nog even bij de Kardashians, want Blac Chyna klaagt de HELE familie aan. De ex van Rob Kardashian laat weten dat zij en Rob een tweede seizoen van hun eigen realityshow, Rob & Chyna, zouden krijgen op E!, maar dat de Kardashians 'hun invloed en macht bij het E- netwerk hebben gebruikt om dat stop te zetten'.

Kris Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner worden allemaal genoemd in de papieren en Chyna laat weten dat ze afgelopen februari allemaal aan E! hebben laten weten dat ze niet moeten doorgaan met Rob & Chyna.

Bronnen van E! weerspreken dit nu tegen TMZ en laten weten dat Blac Chyna weigerde om in dezelfde kamer te vertoeven als Rob, en het zo onmogelijk maakte om een tweede seizoen op te nemen.

Er loopt nu ook nog een rechtszaak van Rob Kardashian en Kylie Jenner tegen Blac Chyna, die Kylies huis zou hebben vernield. Dit dramatische boek is dus zeker nog niet gesloten.

Hair, Blond, Eyebrow, Nose, Hairstyle, Lip, Beauty, Headgear, Model, Brown hair, pinterest
Getty Images

Wie we wél op tv gaan zien? Karlie Kloss. Het topmodel laat op Instagram weten dat ze haar eigen show krijgt, genaamd Movie Night with Karlie Kloss, waarin ze films met haar bekende vrienden als Kendall Jenner, Ashley Graham en Jourdan Dunn gaat kijken.

Hieronder alvast wat sneak peeks van de show:


Iedereen komt al flink in de Halloweenstemming, en zo ook Selena Gomez en The Weeknd. De tortelduiven waren bij de Halloween Horror Nights van Universal Studios in Los Angeles en baanden zich gehuld in matching zwarte hoodies een weg door het spooky park:

De twee gingen naar spookhuizen...

En waagden zich in de wildwaterbaan...

Het is trouwens niet de eerste keer dat Selena en The Weeknd zich in matching outfits hullen. Nu beiden een flinke deal met Puma hebben, kunnen we ze ook steeds vaker in dezelfde sneakers verwachten:

Wat gezellig.


Maar niet alleen luchtige kost voor Selena Gomez, want de zangeres had ook een belangrijke boodschap voor zusje Gracie, die ze meteen ook even deelde via Instagram: