Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Blake Lively: actrice, moeder van twee, vrouw van Ryan Reynolds, held met cupcakes en misschien wel een van de gevatste en grappigste Instagrammers ooit. Net als haar lief nailed ze iedere Instagrampost, zo ook vandaag. Gisteren hiel Blake een ware outfitmarathon – voor wie het gemist heeft: 7 (!) outfits in één dag – en daar heeft ze nu het een en ander over te zeggen, zoals: 'Workin that Chanel before I have to give it back and never get to see it again, ever.' Scroll mee en lach je rot:

instagramView full post on Instagram

2. ADE-gangers opgelet: Febo lanceert een limited edition-bitterbal die zorgt voor een energieboost tussen het feesten door. Vanaf vandaag tot en met zondag 22 oktober is de zogeheten 'vlambal' verkrijgbaar in de hoofdstad. Op naar de Febo voor een welverdiende snack en dans onvermoeid door tot in de late uurtjes.

3. MOAM en Zalando slaan de handen ineen voor een bijzonder mödische samenwerking – en het resultaat kun je volgend jaar ook daadwerkelijk shoppen. De komende vijf maanden geeft Zalando een kijkje achter de schermen wanneer de designers van MOAM collective international een unieke modecollectie tot stand brengen. Tijdens dit proces krijgen de vijf aanstormende modetalenten begeleiding van oa Viktor & Rolf, Claes Iversen, Walter van Beirendonck en Stephen Jones en jij kunt alles op de voet volgen. Aan het einde van het ontwerpproces in maart 2018, worden uit de collectie drie items exclusief verkocht op Zalando. Vanaf november moet je zalando.nl in de smiezen houden voor dit bijzondere project.

4. De broek van Adwoa Aboah, die staat dus met stip op onze wishlist. De tweede editie van de G-Star Elwood X25 jeans van Pharrell Williams is gelanceerd en de broek met tijgerprint die model Adwoa Aboah (op rechts) draagt in de campagne is meteen favoriet. De collectie staat voor onvoorwaardelijke zelfexpressie en creativiteit, sowieso een goed verhaal voor een kekke broek. Check g-star.com voor alle prints van G-Stars iconische jeans.

White, Fashion, Standing, Yellow, Trousers, Design, Fun, Leg, Photography, Sportswear, pinterest
G-Star Elwood X25

5. Een van de muzikaalste tweelingen van Nederland lanceert vandaag nieuwe muziek waar je instant blij van wordt. Clean Pete, bestaande uit tweelingzusjes Loes en Renée, deelt vandaag de eerste track en video van het gelijknamige album Afblijven dat begin volgend jaar verschijnt. Het nieuwe geluid van de band is goed voor je mood, luister maar mee:

Clean Pete staat de komende maanden in het voorprogramma van The Kik.