Je zult maar halverwege de twintig zijn, een jaar lang de wereld afreizen, in de mooiste resorts slapen en er geen cent voor betalen. Sterker nog, je krijgt betaald. Klinkt als een droom nietwaar?

Instagramdroom

Voor Jack Morris (27) en zijn vriendin Lauren Bullen (24) is het waarheid. In maart 2016 leerden ze elkaar kennen op Fiji en sindsdien reisden ze onafscheidelijk door 45 landen. Foto's van de jaloersmakende trip zet het koppel op Instagram en dat leverde hen ruim 3 miljoen volgers op.

instagramView full post on Instagram

En zoals dat gaat op Instagram leveren volgers geld op. Een gesponsorde post doet het stel niet voor minder dan 3.000 dollar en het meeste dat ze kregen voor een betaalde post op Instagram was maar liefst 10.000 dollar. Niet alles komt door de ballotagecommissie van het duo, want Jack en Lauren doen alleen mee als ze het merk of toeristenbureau tof vinden.

Ook zo'n leven? Dit zijn de tips

Je zou denken dat de twee een complete fotostudio met zich mee sjouwen als reizen immers je werk is, maar niets is minder waar. Een digitale camera, een standaard en een timer doen de truc. Jack heeft nog wel tips als je ook net als hem van het reizen wilt leven:

1. Gebruik geen Instagramfilter.

2. Neem voor het mooiste resultaat je foto's een uur na zonsondergang. Dan is een mooie locatie vaak veel minder druk.

3. Creëer een huisstijl en bewerk je foto's op dezelfde manier.

4. Hou rekening met de vorige foto's op je Instagram en zorg dat je nieuwe foto in lijn is met de laatsten.

Van: Esquire NL