Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Taylor Swift heeft gisteravond Gorgeous, het derde nummer van haar nieuwe album Reputation, online geslingerd. En, zoals we wel van haar gewend zijn, gaat het lied over een vriendje, dit keer haar huidige lief Joe Alwyn. Fans die bij een intieme luistersessie van de zangeres waren, bevestigen het ook meteen even op Twitter:

xView full post on X

Saillant detail: in het nummer zingt Taylor over het vallen voor een jongen, terwijl ze nog met iemand anders samen was (Tom Hiddleston dus...). Zo zingt ze:

You should take it as a compliment

That I got drunk and made fun of the way you talk

You should think about the consequence

Of your magnetic field being a little too strong

And I got a boyfriend, he's older than us

Afijn, Taylor gooit haar hart weer op tafel dus. Luister hieronder naar het nummer:


Als je één ding doet vandaag op het web, bekijk dan deze eerste trailer van de biografische film, I Tonya. De rolprent gaat over de beroemde Amerikaanse schaatster Tonya Harding, die wordt vertolkt door Margot Robbie.

Tonya kwam onder vuur te liggen nadat ze iemand inhuurde om haar grootste rivaal, Nancy Kerrigan, tijdens de Olympische Winterspelen van 1994 uit te schakelen door een blessure te veroorzaken.

I, Tonya draait vanaf december 2017 in de bioscoop. Nét op tijd voor de Olympische Winterspelen van februari 2018.


Nog een gezellig filmpje: K.J. Apa gaat voor onze Amerikaanse ELLE-collega's in op de wildste Riverdale-theorieën die er rondgaan op het internet. Even lachen:


Shailene Woodley heeft een nieuwe vlam, en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. De actrices werd zoenend gespot met rugbyspeler Ben Volavola in Nieuw-Zeeland. Zoet!

Clothing, Electric blue, Leggings, Carpet, Footwear, Cobalt blue, Premiere, Dress, Joint, Tights, pinterest

Ook Anna Faris lijkt weer gelukkig in de liefde. Na haar breuk van man Chris Pratt, lijkt de actrice nu te daten met cinematograaf Michael Barrett, met wie ze momenteel samenwerkt aan de romantische film Overboard. Een insider vertelt aan People:

'Anna has been hanging out with Michael for weeks. They were hanging out occasionally in September, but started seeing each other more frequently recently.'

Hair, Face, Blond, Eyebrow, Hairstyle, Nose, Chin, Forehead, Head, Cheek, pinterest
Getty Images

Channing Tatum heeft na de val van engerd Harvey Weinstein besloten om al zijn banden met de Weinstein Company te verbreken. De acteur laat het volgende weten op Facebook:

Hear hear!


Chelsea Handler maakt ook een drastisch besluit: ze vertrekt bij haar Netflix-talkshow. De comédienne wil zich volledig gaan richten op de politiek en heeft dan geen tijd meer voor full-time televisie.

Fans van Chelsea hoeven zich echter geen zorgen te maken, ze blijft nog wel bij Netflix om politieke documentaires te maken. We kunnen niet wachten.