Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Nieuwe dag, nieuwe fotoshop-fail. Leren celebs het dan nooit? Dit keer valt Kendall Jenner flink door de mand. Het model postte een paar dagen geleden op Instagram een sexy kiekje van zichzelf, maar fans zagen al snel dat de achtergrond een aardige, eh, onnatuurlijke vorm aannam. Kijk maar:

instagramView full post on Instagram

De vloer en muur aan de linkerkant, loopt heel wat hoger dan de voorkant. Oeps, foutje bedankt.


Ook veel ophef rondom Justin Timberlake. De zanger bevestigde dat hij in 2018 weer de Super Bowl Half-Time Show voor zijn rekening neemt, en daar zijn flink wat mensen (terecht) pissed over.

Herinner je je immers nog de Super Bowl 'Nipplegate' met Janet Jackson en Justin? Waar Janet alle kritiek over zich heen kreeg en werd geboycot, wentelde JT zich in alle onschuld, terwijl hij net zo hard aan het voorval had meegewerkt. Niet oké.

14 jaar later lijkt Justin zich nog steeds van geen kwaad bewust en postte gisteren dit filmpje op Facebook:

Twitter reageert uiteraard gepast:


Ewan McGregor en vrouw Eve Mavrakis gaan na 22 jaar huwelijk uit elkaar. De Britse krant The Sun spotte Ewan in een Londens café zoenend met zijn 32-jarige Fargo-tegenspeelster, Mary Elizabeth Winstead, en daarna gaf de acteur in een verklaring toe te gaan scheiden.

Actrice Mary Elizabeth Winstead liet op haar beurt afgelopen mei al weten te gaan scheiden van man Riley Stearns en Ewan zou toen ook al een punt achter zijn huwelijk hebben gezet.

De Fargo-set blijkt voor heel wat nieuwe liefdes te zorgen. Op de set van seizoen 2 van de Netflix-serie vielen Kirsten Dunst en Jesse Plemons als een blok voor elkaar. Kirsten had toen nog een relatie met acteur Garrett Hedlund, maar zette daar meteen een punt achter. Inmiddels is ze verloofd met Plemons.

Fashion, Premiere, Event, Outerwear, Fashion design, Suit, Gesture, pinterest
Getty Images
Ewan McGregor & Mary Elizabeth Winstead


Chrissy Teigen deelt intussen een schattige video van dochtertje Luna, waarin ze haar leert praten. Heb je nodig, op deze grijze maandag:


Ook zoet: George Clooney nam niet alleen vrouw Amal, maar ook zijn moeder mee op de rode loper van de première van zijn nieuwe film Suburbicon.

Carpet, Clothing, Red carpet, Premiere, Dress, Shoulder, Gown, Event, Flooring, Fashion, pinterest
Getty Images
Premiere, Event, Carpet, Flooring, Red carpet, pinterest
Getty Images