Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Deze week kan nu al niet meer stuk voor Oranje-voetbalster Lieke Martens; om het succesjaar van de topsportster te vieren komt haar sposor Nike met een speciaal ontworpen voetbalschoen – een 'player edition' van het bekende Mercurial-model. De 24-jarige Martens wordt in het zonnetje gezet voor haar succesjaar, waarin ze een miljoenentransfer naar het grote FC Barcelona verdiende, Europees kampioen werd met het Nederlandse vrouwenvoetbaleftal en gisteravond werd uitgeroepen tot beste speelster ter wereld. Doe ons zo'n stel kicksen.

Shoe, Footwear, Cleat, Blue, Cobalt blue, Athletic shoe, Electric blue, Outdoor shoe, Violet, Sneakers, pinterest
Nike

2. In Amsterdam opent volgende maand pink paradise MaMa Kelly en je kunt nu vast reserveren. Het restaurantconcept met de befaamde kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck werd in 2015 met succes gelanceerd in Den Haag en breidt nu uit met een tweede vestiging. In het pand in het Olympisch Stadion wordt de laatste hand gelegd aan een kek roze interieur. Wie wil hier nu niet aan een kippetje kluiven? Vanaf 13 november 2017 opent MaMa Kelly officieel haar deuren in 020. Je kunt je vast reserveren.

Function hall, Lighting, Building, Interior design, Restaurant, Room, Furniture, Banquet, pinterest
MaMa Kelly Amsterdam - foto: De Horeca Fabriek

3. Cara Delevingne is gecharterd door Dior. De Britse beauty mag zich het gezicht van de skincare-lijn Capture noemen, waarmee ze zich tot een rijtje knappe namen heeft gevoegd waaronder Natalie Portman, Bella Hadid en Charlize Theron. Cara wordt het gezicht van de nieuwe Capture Youth-lijn, die Dior heeft ontwikkeld voor vrouwen rond de dertig. Om de lancering van de nieuwe lijn te vieren heeft Dior ook een speciale website gelanceerd: diorscienceandyouth.com. Check it out.

Hair, Clothing, White, Neck, Hairstyle, Beauty, Beige, Fashion model, Fashion, Lip, pinterest
Dior - Cara Delevingne

4. David LaChapelle brengt vandaag niet één, maar twee boeken uit. Uitgeverij Taschen kondigt met trots aan dat LaChapelle's twee laatste fotoboeken van zijn vijfluik in de winkelschappen liggen. Lost + Found, Part I (met daarin de befaamde Kardashian-kerstkaart) en Good News, Part II heten het vierde en vijfde deel van de installatie – LaChapelle Land (1996), Hotel LaChapelle (1999) en Heaven to Hell (2006) zijn de voorgaande drie delen. Twee dikke fotoboeken die niet misstaan op ieders koffietafel. Je scoort ze voor € 49,99 p/s via taschen.com.

Art, Beauty, Purple, Painting, Illustration, Graphic design, Photography, Fictional character, Modern art, Mythology, pinterest
David LaChapelle - Taschen

5. De beste plaat uit 2015 wordt opnieuw uitgegeven in een bijzonder jasje. Op 17 november brengt Tame Impala, de psychedelische rockband uit Australië, een collector's edition uit van hun succesvolle plaat Currents. De box bevat het album op een gelimiteerde persing van rood dubbel vinyl, een 12" met 2 remixes, een 7", een flexidisc met 3 B-kantjes en meer toffe extra's. Zit je geheid goed mee in de schoen of onder de boom, als je het ons vraagt. Hier vast een voorproefje om in de stemming te komen:

youtubeView full post on Youtube

Deze app dreigt qua populariteit te ontploffen en hebben we straks allemaal op onze telefoon >