Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Jelena-fans, verzamelt u. Selena Gomez en Justin Bieber zijn samen gespot. Bij Selena's huis (bekijk hier de foto's).

Hair, Beauty, Long hair, Hand, Singer, Performance, Gesture, Photography, Black hair, Brown hair, pinterest

Maar, vrees niet, gewoon als vrienden. En The Weeknd was er volgens bronnen 'van op de hoogte'. Schijnbaar hebben Selena en Justin het helemaal goedgemaakt, en proberen ze nu vriendschappelijk door één deur te kunnen, omdat ze 'zoveel geschiedenis samen hebben.'

Volgens insiders raakten de twee weer aan de praat nadat Selena Gomez bekendmaakte een niertransplantatie te hebben gehad en kwamen ze ook vorige week al een keer bij elkaar over de vloer. Eind goed, al goed, zo lijkt het dus. Wat volwassen.


Nog een reünie voor Selena Gomez, want de zangeres heeft ook de banden met haar vroegere beste vriendin, Demi Lovato, weer aangehaald.

Het begon allemaal vorige week, toen de twee elkaar weer begonnen te volgen via social media en verscheidene 'love yous' in de commentsectie uitwisselde.

Text, Product, Skin, Eyebrow, Nose, Font, Eyelash, Material property, Photo caption, Mouth, pinterest
Text, Font, Line, Circle, pinterest

Eergisteren bezegelden de twee het in real life, toen ze na jaren weer eens samen poseerden voor de camera's tijdens de InStyle Awards:

Leg, Clothing, Shoulder, Fashion model, Thigh, Dress, Cocktail dress, Human leg, Fashion, Joint, pinterest
Getty Images
Selena Gomez & Demi Lovato tijdens de InStyle Awards 2017

Als vanouds:

Dress, Fashion, Event, Shoulder, Premiere, Long hair, Leg, Red carpet, Thigh, Carpet, pinterest
Getty Images
Selena en Demi in 2011
Nightclub, Event, Fun, Friendship, Party, Interaction, Leisure, Bachelorette party, Photobombing, pinterest
Getty Images
En in 2009

Lady Gaga maakt het intussen 'Instagram official' met haar nieuwe vlam Christian Carino. De zangeres deelde deze zoete foto op Snapchat en Instagram Stories:

xView full post on X

Anna Faris geeft intussen toe dat ze jaloers was op Jennifer Lawrence, die vorig jaar met haar (inmiddels ex-)man de film Passengers opnam.

Premiere, Event, Suit, Photography, Dress, Formal wear, Little black dress, Performance, Tuxedo, Style, pinterest
Getty Images

In haar nieuwe autobiografie, Unqualified, vertelt Faris dat haar publicist haar al waarschuwde voor de mediaberichten die naar buiten zouden komen over haar man en J-Law:

'"Anna, listen, there are going to be paparazzi all over them. There are going to be shots of them laughing together on their way to set. There are going to be stories circulating, and you have to brace yourself for this."'

Hoewel Faris eerst dacht dat het haar niets zou doen, verbaasde ze zichzelf door toch wel een beetje jaloers te worden. Ze schrijft:

'The coverage, even though it was false rumors, was making me feel insecure.'

Ze drukt iedereen echter op het hart dat Jennifer Lawrence meteen duidelijk maakte dat er niets aan de hand was tussen haar en Chris:

'She's awesome. But of course it's hurtful and also embarrassing when people are saying your husband is cheating on you—even if it's patently untrue.'

Dress, Shoulder, Gown, Fashion, Hairstyle, Event, Joint, Haute couture, Fun, Premiere, pinterest
Getty Images

Afgelopen augustus maakten Anna Faris en Chris Pratt bekend na acht jaar huwelijk te gaan scheiden.


Door naar gezelliger liefdesnieuws, want acteurskoppel Alicia Vikander en Michael Fassbender vieren as we speak hun huwelijksreis in Italië. De twee trouwden vorige week op Ibiza en vlogen daarna door naar Bologna.

Fans delen op social media wat foto's van het gelukkige koppel:

Na de huwelijksreis staat Alicia een druk program te wachten. De actrice volgt Angelina Jolie op in de langverwachte Tomb Raider-remake, die geheid hoge ogen gaat gooien. Spannend...


Ook spannende tijden voor Meghan Markle. De actrice verhuist volgens insiders in november definitief naar Londen om bij vriend (verloofde?) Prins Harry in te trekken. Volgende maand zouden dan ook eindelijk hun huwelijksplannen officieel bekendgemaakt worden. We zijn benieuwd...

Eyewear, Police officer, Glasses, Event, Official, pinterest
Getty Images

Goed nieuws voor fans van Keeping Up With The Kardashians. De beroemde familie heeft het contract met E! Entertainment voor vijf jaar verlengd voor een 'schamele' $150 miljoen.

Cheek, Chin, Black hair, Singer, Photography, Performance, Television presenter, Brown hair, Music artist, Long hair, pinterest

Helaas gaat het minder voorspoedig met Robbie Williams. De zanger moest onlangs wat concerten afzeggen en laat nu in een nieuwe video op YouTube weten dat dat komt omdat-ie 'very worrying medical results' had binnengekregen.

De zanger laat weten dat hij meerdere weken in het ziekenhuis heeft gelegen en dat het spannende tijden waren. Gelukkig is hij nu aan de beterende hand en laat grappend weten:

'Now I am vegan, I do pilates every day. I do yoga every day and have a really big burger on a Sunday.'

Wordt maar snel beter, Robbie.