Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Ze zeggen dat iedereen een dubbelganger op aarde heeft rondlopen en Taylor Swift heeft de hare gevonden. In Engeland, welteverstaan.

Haar naam is Laura Cadman en ze lijkt zo veel op de Amerikaanse zangeres, dat ze geregeld op straat wordt aangezien voor de Grammy-winnares. Daar maakt ze maar het beste van, en dus poseert ze op Instagram in Taylor Swift-esque outfits en zorgt ze dat haar haren hetzelfde zijn geknipt als de zangeres:

instagramView full post on Instagram

Wow.


Intussen heeft de échte Taylor Swift haar volledige muziekvideo voor het nummer ... Ready For It online gezet. En ja, daarin zien we haar als een 'naakte' cyborg:

Uiteraard zitten er weer talloze verwijzingen in de video, waaronder richting vriendje Joe Alwyn:


Taylors goede vriendin Blake Lively laat weten dat ze tijdens haar Gossip Girl-dagen niet voor zichzelf durfde op te komen, omdat ze bang was om als 'diva' gezien te worden. Ze vertelt aan People:

'I think that sometimes you're not encouraged to stand up for yourself. It doesn't even mean in really dramatic ways. That just means that if you're working too many hours, or you aren't being paid what someone else at your work level is being paid, or if you're being treated differently than someone else on the crew, or whoever.'

Hairstyle, Blond, Street fashion, Outerwear, Photography, Long hair, Brown hair, Layered hair, pinterest
Gossip Girl

Ze drukt vrouwen en jonge actrices dan ook op het hart om altijd te zeggen wat je vindt, en niet bang te zijn voor andermans meningen:

'I didn't feel like I could fight for myself in the same way, because I was afraid of coming across as a diva or difficult or demanding. As a woman, you're afraid of a label you may acquire by demanding fair treatment for yourself that you know that you've earned .I'd encourage myself to love myself and fight for myself, as hard as I fought for other people.'

Hear hear.

Clothing, Fashion, Suit, Street fashion, Coat, Outerwear, Overcoat, Footwear, Formal wear, Human, pinterest
Getty Images

Kristen Bell en Mila Kunis zijn binnenkort te zien in het Bad Moms-vervolg A Bad Moms Christmas, en werden op de set dikke vriendinnen. Hun vriendschap gaat nu zelfs zo diep, dat ze besloten 'friendship haircuts' te nemen.

En dus, chop chop, gingen bij beiden de lokken in een lob:

Wat een gezelligheid.


Regisseur Judd Apatow laat weten dat hij vindt dat jonge actrices niet meer met de omstreden Woody Allen moeten werken. De met schandalen omringde regisseur ligt momenteel wederom onder vuur, omdat zijn nieuwe film draait om een relatie tussen een 15-jarig meisje en 44-jarige man.

Judd Apatow twitterde toen dat nieuws naar buiten kwam het volgende:

In Allens nieuwe film schitteren onder andere de jonge Elle Fanning en Selena Gomez. Bij de laatstgenoemde worden vooral vraagtekens gezet, omdat ze zich met haar Netflix-serie 13 Reasons Why van eerder dit jaar juist uitspreekt tegen seksueel misbruik.

Woody Allen wordt al jaren door dochter Dylan Farrow beschuldigd van misbruik en ook zijn zoon, Ronan Farrow, schreef al eens een onthullend essay over zijn vader.