Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Gisteravond opende HEMA voor het eerst een nachtwinkel in 020. De nachtwinkel werd eenmalig geopend ter ere van het nieuwe HEMA-matras. Een matras zonder poespas; een matras voor iedereen. Verkrijgbaar in vijf verschillende maten en vanaf maandag 30 oktober online te bestellen via hema.nl. Het matras wordt gratis thuisbezorgd en je mag het honderd (!) nachten uitproberen.

Fashion, Human, Sitting, Cool, Jeans, Fashion design, Photography, Style, Sleeve, Black hair, pinterest
HEMA

2. Morgen start de kaartverkoop van Eurosonic Noorderslag 2018. Hét jaarlijkse muzikale showcase-event van het jaar. De binnenstad van Groningen zal vanaf woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari 2018 uit z'n voegen barsten van muzikaal talent. De eerste namen, waaronder My Baby, Jacob Banks, Au/Ra en HAEVN , zijn inmiddels bevestigd. Morgen dus: kaarten scoren voor ESNS vanaf 10.00 uur online via ticketmaster.nl.

instagramView full post on Instagram

3. Kunst-, muziek-, film- en modeliefhebbers opgelet: morgen moet je in Almere zijn. Daar opent om 15.00 uur sharp Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) de deuren van SMIB WORLDWIDE EXPOSED. Bezoekers kunnen vanaf zaterdag de eerste verdieping gevuld met kunst bekijken. Net als het collectief achter het project is de tentoonstelling een work in progress waar je zeven weken terecht kunt voor nieuw, inspirerend werk. Check: kaf.nl.

T-shirt, Fashion, Footwear, Room, Textile, Collection, Photography, Leisure, Shoe, Top, pinterest
SMIB

4. Zin in een shopsessie ? Dan moet je in Amsterdam zijn; zaterdag 28 oktober organiseert Hotel De Hallen voor het derde jaar op rij de tijdelijke conceptstore Zolder47. Vintage, mode en kunst onder een dak. Denk aan vintage whiskykaraffen, oude typemachines en andere leuke hebbedingen voor een prikkie. Naast de unieke items uit de hotels zijn er ook speciale mödische dingen verkrijgbaar, zoals een mini-shop van ontwerper Claes Iversen. Zolder47 is open van 12.00 tot 20.00 uur. Check: hoteldehallen.com.

Shelf, Shelving, Furniture, Wall, Room, Interior design, Material property, Bookcase, pinterest
Zolder47

5. Luistervoer om het weekend mee in te luiden: de Amerikaanse soulsensatie Curtis Harding brengt vandaag zijn langverwachte tweede studioalbum Face Your Fear uit. De singer-songwriter, drummer, gitarist en producer heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn stemgeluid gaat door merg en been. Oh, en Harding staat 21 november ook nog eens op het plankier van Paradiso. Dit wil je niet missen. Check hieronder een voorproefje:

Album cover, Text, Font, Forehead, Poster, Human, Photo caption, Photography, Flesh, pinterest

Dit weekend kun je de Holland's Next Top Models-finalisten ontmoeten in déze HEMA-winkels >