Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Terwijl Selena zich weer vermaakt met ex Justin Bieber, is The Weeknd bezig met een uitgedokterde Instagramstrategie. Ontvolgde hij eerst alle kennissen, familieleden en vrienden van Selena, nu heeft-ie ook (bijna) alle foto's van zijn ex verwijderd. Maar waar iedereen het nu over heeft? Zijn eerste selfie na het break-upnieuws:

instagramView full post on Instagram

Niets bijzonders aan, zou je zo op het eerste gezicht zeggen, maar pientere fans hebben een opmerkelijke hint in de foto gespot. Is dat immers niet het jasje dat Justin Bieber ook al eens droeg...? Ja dus:

Hmm... Een toevallige connectie of een slimme knipoog naar de reden van hun breuk? Wie zal het zeggen.


Intusssen leeft Selena Gomez haar beste leven en postte ze gisteren als eerste 'post-break-up-post' een gezellige Instagram Stories-video van zichzelf met vrienden:


Ook Khloé Kardashians socialmediapagina's worden door fans naarstig in de gaten gehouden, want WANNEER GAAT ZE NOU TOCH EENS DIE ZWANGERSCHAP BEVESTIGEN?! Nu leek ze tijdens Halloween wederom een hint te geven door verkleed als Game of Thrones' Mother of Dragons te gaan en haar lief Tristan Thompson (die verkleed ging als Khal Drogo) 'daddy' te noemen. Een baby bump was in haar outfit echter nog niet te spotten:

Zit er dus maar één ding op: geduldig afwachten...

Facial expression, Photo caption, Cheek, Adaptation, Neck, Conversation, Jaw, Job, Gesture, Television presenter, pinterest

Wie ieder jaar Halloween wint? Heidi Klum natuurlijk. Iedereen wachtte geduldig tot gisteren wat het model dit jaar toch weer voor het griezeligste feestje in petto zou hebben, en uiteraard stelde ze niet teleur. Heidi kwam opdagen als... Michael Jackson in Thriller. Briljant:

Uiteraard deed ze op social media uitgebreid verslag van de voorbereidingen:

APPLAUS.


Van Halloween zo, hops, door naar kerst. H&M geeft alvast een sneak peek van zijn kerstcampagne, die dit jaar in Schotland wordt geschoten mét Nicki Minaj:

Afgelopen mei hintte Nicki Minaj al op de samenwerking tijdens het Met Gala, toen ze de rode loper opstapte in een jurk van de modeketen:

'I have a special collaboration coming out with H&M this fall and so they are dressing me for the night and the nailed it,' zei Nicki toen.

Het resultaat is binnenkort te zien.