Bevestigt Kylie Jenner hiermee haar zwangerschap?!

En meer (celebrity)nieuws dat je deze ochtend echt even gelezen moet hebben.

Meest gelezen

Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Het web is ervan overtuigd dat Kylie Jenner haar zwangerschap heeft bevestigd. Het begon allemaal met het niét posten van een sexy Halloweenoutfitfoto, wat natuurlijk enorm niet 'des Kylies' is:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Daarna postte de lipkitmogul gisteren deze foto op Instagram:

💞 shoot day

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nu weten we inmiddels wel dat vlinders een dingetje zijn in de relatie van Kylie en Travis Scott (lees daar hier meer over ) en lijkt de met roze overladen foto eveneens een hint te zijn.

Betekent dit dat Kylie Jenner met een zwangerschapsshoot bezig is? Ze mag immers niet onderdoen voor Beyoncé. We wachten, wederom, geduldig af...


Over Beyoncé gesproken, de zangeres bevestigt eindelijk dat ze de stem van Nala gaat inspreken in de gloednieuwe liveactionversie van The Lion King.

LOOK AT THIS CAST.

A post shared by COMPLEX (@complex) on

De rest van de cast is ook on fire. Zo kruipt Donald Glover in de rol van Simba en speelt Chiwetel Eijofor de enge Scar. We kunnen nu al niet wachten.


Horen wij daar trouwbellen klinken? Miley Cyrus en Liam Hemsworth keerden deze week terug naar de plaats waar het voor hen allemaal begon: Tybee Island in Savannah, Georgia.

De twee namen op deze plek hun film The Last Song op en de rest is geschiedenis. Zo'n tripje maak je niet zomaar, dus toen Miley en Liam gisteren ook nog eens met ringen om dié vingers werden gespot, draaide de roddelmolen meteen overuren. Zijn ze in het geniep getrouwd? Het zou zomaar kunnen...


Ook aanstaande wedding bells voor Lady Gaga, want Us Weekly laat weten dat ze is verloofd met vriend Christian Carino. De twee zijn sinds begin dit jaar aan het daten en de zangeres maakte hun relatie begin deze maand 'Instagram official' met een zoete foto:

Gefeliciteerd!


Ook sappig relatienieuws hier in Nederland, want niet alleen Sanne en Montell van Holland's Next Top Model hebben de liefde gevonden, ook Milan lijkt weer van de markt. Hij staat in bed op de gevoelige plaat met de 19-jarige Pleun Bierbooms. Ze won in februari dit jaar het zangprogramma The Voice of Holland en na de finale van HNTM postte ze het volgende op Instagram:

Mornin

A post shared by P L E U N (@pleunbierbooms) on

Kunnen we hieruit opmaken dat ze officieel een stel zijn?